sunnuntai 1. lokakuuta 2017

Myyntiin nääs

Mansen blogikirppis on tasan viikon päästä ja täällä on ollut tänään jo täys tohina päällä tavaroita ruotiessa ja hinnoitellessa. Kasaan on saatu nyt melkoisen mukava määrä (lue: älytön) nurkkiin kertynyttä ylimääräistä aarretta muiden koteja somistamaan, vaikka pari paikkaa onkin vielä katsomatta, eli lisääkin on todennäköisesti vielä tulossa.

Tässä nyt kuitenkin kuvien muodossa ne jotka varmasti tuon ensi viikonloppuna Finlaysonille myyntipöytääni. Pieni kylttikauppani on myös edustettuna kokonaisuudessaan vaikka kuvissa vain muutama kyltti vilahtaakin ja käsintekemiäni astioita on tulossa myös, teen saatavilla olevasta valikoimasta postauksen vielä myöhemmin ensi viikolla. (P.s. Kuvissa olevat pöytä ja rekki eivät ole myynnissä, ovat vaan esillepanon apuna tuolla.)

Huh ja hei, tulossa on kyllä varmasti aivan mielettömän kiva päivä kaikille. Myyntiin on tulossa muiltakin vaikka ja mitä ihanaa. Käykää kurkkimassa vaikka tuolta Mansen blogikirppiksen tapahtumasivulta, jonne päivitellään kaikkien myyjien sneak peakeja ja postauksia myyntiin tulevista.

Started to go thru my things I'm bringin to sell on Mansen blogikirppis next weekend at Finlayson Tampere. Here's some of the goodies in pictures.

1 kommentti: