keskiviikko 25. lokakuuta 2017

Profiilia kohottava ja kätevä

Vasta hankkimani harmaa kasarmikaappi päätyi työhuoneessa takan tälle puolen sähkötyökalukaapiksi. En ollut ennen edes tajunnut kuinka kipeästi tarvitsinkaan tällaisen helpossa paikassa olevan säilyttimen, jossa johdoilla olevat työkalut ovat kätevästi käsillä. Aiemmin pidin niitä milloin missäkin ja aina olivat tiellä. Nyt saan tuolta akkukoneen ilman kumartelua ja kaivamista vaikka vaan yhdellä kädellä.

Tovin ajattelin että kaappi on tuohon vähän liian iso ja ehkä vähän ahtaan oloinen, mutta nyt kun silmäni on jo tottunut pidän tuosta että se tuo tähänkin nurkkaan vähän nostetta. Työhuoneen muissa nurkissa on kaapit kattoon asti korkeat ja se sai takkanurkan näyttämään vähän pieneltä. Nyt uuden kaapin myötä nurkka kohosi muiden nurkkien tasolle.

Kaapin päällä voi myös pidellä vaihtelevaa kokoelmaa kaikkea kivaa esillä, sekin asia jota täällä kipeästi kaipaan. Paikat kaikelle kauniille ovat työhuoneessa vähän kortilla kun joka paikassa on vaan tarpeellista, toki sekin on suurimmaksi osaksi kaunista, mutta on välillä kiva pitää esillä jotain turhuuksiakin ihan vain näön vuoksi.

Räjäytetty kallomalli sopii hyvin tulevaan kurpitsajuhlaan samoin kun takan päälle nostamani vuosia sitten akvaarioon muovailemani keramiikkakallo. Toki ne ovat esillä jossian päin taloa muulloinkin, mutta nyt ansaitsivat erikoispaikan.

The vintage army cabinet I got a few weeks back found it's rightful place. I chose that spot so that I can easily reach there and it would be very useable. I now store my small power tools there and in these tight quarters it's perfect and handy for that. 
I also like the space on the top. Now I have an extra shelf where I can show off things that are just pretty. Every other corner in the work room is reserved for practical things only.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti