lauantai 4. marraskuuta 2017

Ensimmäinen erä lämpimäisiä

Nyt on uunista tullut ensimmäinen erä valmiita käsin tekemiäni ruukkuamppeleita ja kylläpäs ne näyttävät herkullisilta, vaikka näin itse sanonkin.

Jokainen amppeli on lasitettu hieman erilailla joten kahta tismalleen samanmoista ei tahdo löytyä, ellen sitten vahingossa onnistu sellaisia luomaan. Osassa on jätetty ruukun pohja paljaaksi lasitteesta ja osa lasitettu yltympäri. Saatan kokeilla tehdä myös yhden tai kaksi jossa lasite ei ulotu ruukun yläosaan asti, ihan vain nähdäkseni olisiko sellainenkin kiva.

Kaikkiin amppeleihin laitan valmiiksi juuttinarut jotka voi sitten kukin solmia oman mielensä mukaan sellaisiksi kun itse tykkää. Tyylejä voi keksiä ihan omia tai ottaa mallia näistä valmiista. 

Nämä tulevat siis mukaani Parolan aseman joulumarkkinoille, josta voi tulla valikoimaan itselleen mieluisan. Hinta asettunee sinne jonnekin kolmen kympin tienämille ja mittaa ruukkusella on noin reilut 12 x 12,5cm.

The fist set of my pottery hanging flower pots came out ov the kiln just the other day and boy do they look delicious. If you want to buy one, come to the Parolan aseman joulumarkkinat on the 25th of november. 

10 kommenttia: