maanantai 5. kesäkuuta 2017

Kaikenlaista

Nyt on ollut viime aikoina niin monta rautaa tulessa, etten ole ehtinyt tänne mitään päivitellä. Kaikki on sopivasti vielä niin kesken ettei kuvata kehtaa, mutta pieniä maistiaisia voinee silti antaa. 

Kasvihuonetta sisustellaan kesää varten ja sinne on hankittu uusi hieno kaappi. Vanha tiilenpunainen sävy ei miellyttänyt silmiäni niin päätin maalata sen mustaksi. Työ on vielä vaiheessaan, mutta nyt jo tiedän että siitä tulee aivan älyttömän kiva.

Aamukahvipaikan lamppu on vihdoin saatu oikealle korkeudelle ja tyynyjen tuunaus aloitettu. Sen sijaan että olisin marssinut kauppaan uusia ostelemaan, päätinkin tuunailla kangastusseilla jo olemassa oleviin tyynynpäällisiin uudet kuosit. Ensimmäinen jo valmiina ja testauksessa tässä.

Ja nyt kun pahimmat kylmyydet ovat (toivottavasti) takanapäin oli aika alkaa hankkia puutarhaan hyötykasveja. Tänä vuonna aion panostaa erityisesti ruukkuistutuksiin, jotta ne saa aina siirreltyä sinne missä sää suosii ja silmää miellyttää. Rosmariinit ja tomaatit olivat hankintalistalla ykkösenä ja mieli halajaa vielä ainakin laventelia ja timjamia. Siemeniä pitäisi myös pikkuhiljaa alkaa istuttelemaan. Keittiöpuutarhani on vielä ihan rikkaruohoilla.

Myös pieni keramiikkapajani on käynyt kuumana viime aikoina. Erikoistilauksesta on nyt tulossa isoa ja pientä kahvikuppia ilman korvaa, toiset ystävälle ja toiset erittäin ihanalle tyypille. Valikoimaa on muutenkin taas hieman päivitelty, tarjoiluastioiden osalta. Laitan niistä erillisen postauksen heti jahka saan niitä poltateltua valmiiksi.

Että tämmöistä täällä. Koitan pian saada jotain valmiiksi jotten täällä vain ihan mykkänä pysy.

Been so busy lately, totally forgot this blog almost. Here's some teasers of what's happening over here. The greenhouse is getting a small makeover. More drama and contrast in the making.
The morning coffee nook is getting custom decorated pillows that I decided to do myself to save money (and the planet).
Finally getting plants to the garden. Instead of flowers I'm focusing on eatable things.
And my little pottery factory is been busy too. Here's some mugs in the making and I also have designed some new serving dishes that I'll show you as soon as I get them done.

1 kommentti:

  1. Paljon kivoja juttuja tulossa taas. Tykkään seurata juuri tätä blogia koska olet niin aktiivinen ja teet paljon erilaisia innostavia asioita.

    VastaaPoista