lauantai 24. kesäkuuta 2017

Juhannusta täältäkin

Meillä on jo vuosikaudet vietetty juhannuspyhät ihan vaan kotosalla. Parhaiten rentoutuu keskikesän juhlaan kun ei tarvitse stressata sitten yhtikäs mistään. Kotikadulla on rauhallista ja on hyvää aikaa vain nautiskella hiljaisesta kaupungista ja puuhailla jotain mistä eniten tykkää.

On nautiskeltu kesän kukkaloistosta ja kokeiltu askarrella erilaisia juttuja, osin onnistuneesti ja osin vähemmän onnistuneesti.

On tehty viime hetken istutuksia keittiöpuutarhaan. Ostettu tarjoustaimia ja pistetty siemeniä itämään, jos tässä vielä ehtisi. Vähän viileähkö alkukesä sai melkein unohtamaan koko keittiöpuutarhan, mutta kyllä kai tässä vielä salaatit ja tillit joutaa hyvin kasvatella. 

Sain myös viimeisteltyä pitkään keskeneräisen ompelukseni eilen illalla. Jotenkin kun on rauha ja sees niin sitä on helpompi tarttua sellaisiinkin toimiin jotka eivät muuten yhtään huvittaisi. 

Nyt vielä nauttimaan rauhallisesta supermarketista ruokaostosten merkeissä. On vieraita tuloilla ja pitää laittaa kystä kyllä. Menun ajattelin keksiä sitten siellä kaupassa, tässä kun ei nyt malta stressata sitten yhtään.

We've spent the midsummer festivities at home for the past decade. It's the perfect time to just enjoy the quiet city and do whatever pleases. This year I've spent my days in the garden, doing some last minute planting and inside I've done some good and bad crafting and finished a sewing project I had lying around for weeks. The best way to relax for me.

3 kommenttia:

 1. Hyvää ja leppoista juhannusta sinnekin. Itsekin olen juhannuksen lähes aina kotosalla. Kaupunki hiljenee ja ei ole stressistä tietoakaan:)

  VastaaPoista
 2. Ihanasti sanottu, ettet MALTA stressata mistään ❤
  Tuon otan omaksi muistukkeeksi kun alan stressata.
  Kyllä varmaan vielä ehtii itää salaatit yms. Rucolakin on hyvä kylvää vasta nyt eteenpäin, alkukesällä olisi kirvojen herkkua.
  Mukavaa päivänjatkoa!

  VastaaPoista
 3. Ihanan leppoisa postaus! Kaupunkijuhannus on myös kiva🌹🌹☀️☀️

  VastaaPoista