perjantai 16. kesäkuuta 2017

Keittiö jossa ei pingoteta

Meillä on keittiössä yleensä rempseästi aina jotain tiskiä tahi muuta sotkua esillä. Ei vain voi olla niin siivo että jatkuvasti olisi pinnat tip top, elämä on niin paljon muutakin kun puunaamista. Sitä paitsi nyt kun on noita omatekoisia astioita niin tiskitkin näyttävät nätiltä, sen on minulle viime aikoina kertonut jo kaksi eri ystävää, että uskottava se on.

Muuallakin keittiössä ollaan vähän rennompia. Asetelmat pöydille syntyvät ihan itsestään sen mukaan mitä on milloinkin tarvinnut. Vaikka nyt lasipulloja ja timjamia. Huolettomasti siinä vaan ja hyvältä näyttää.

Tuo keittiön toinen puolisko odottaa vielä sitä alakaapiston remonttia. Löysin juuri sopivan palasen siihen ja odottelen nyt että se ensin hieman kuivaa varastossa ennenkun askartelemaan pääsen. Sain sen nimittäin vanhasta purkutalosta jota ei oltu enää vuosikausiin lämmitetty ja se on hieman turvonnut jumiin. Mutta sitten kun se kuivahtaa tulee tästäkin puolesta keittiötä ihan täydellinen. Nyt se saa tyytyä olemaan vaan melkein.

Were the kind of people that don't mind a little mess here and there, especially in the kitchen. I quite like that you can see that we actually live here. A couple of my friends have told me lately that even our mess looks good to them, like my hand made pottery lying dirty in the sink. And I do have to agree with that. They're so pretty they look good even if dirty.

1 kommentti:

  1. Ihanan rentoa ja kotoisaa tunnelmaa. Tuo teidän hella on kyllä niin suloinen, että sitä tuijottelen taas kerran silmät sydäminä <3

    VastaaPoista