maanantai 12. kesäkuuta 2017

Johan mukavoitui

Onneksi kerkesin eilen kirjaimellisesti hyvän sään aikaan saada valmiiksi uudet tyynyliinat aamukahvipaikkaani pihalle. Nyt on kokonaisuus mukava ja pehmeä ja paljon viihtyisämpi kuin ilman. Kuten huomaatte en ole vieläkään saanut aikaiseksi käydä noukkimassa ystävältäni niitä kahta uutta rottinkituolia mustan sohvan tilalle, mutta mikäs kiire tässä. Hyvin toimii noinkin.

Tyynyliinat oli siis jo omasta takaa ja koristelin ne Ikean kangastussilla. Kaksi beigeä pellavaista ja yksi vihertävä puuvillacanvas. Kuviot keksin ihan omasta päästä enkä ollut kovin tarkka tekemisen suhteen. Tykkään että saavat olla vähän rempseän ja rennon näköiset.

Alunperin tyynyjä piti ola neljä, mutta onnistuin hukkaamaan yhden liinan jonnekin siivotessani. Onneksi sitä ei nyt tarvita ennen kun ne uudet tuolit löytävät tiensä tänne. Sohva pärjää hyvin yhdelläkin tyynyllä.

Finally I finished the new pillow cases to my morning coffee nook in the garden. I used Ikea's fabric felt pen to do the decorating and the patterns I made up myself. I wasn't too fussy with the making, I quite like the pen lines to be a bit rough, the overall feel is more relaxed that way.

6 kommenttia:

 1. Ai että mikä ihana suojaisa oleskelupaikka, ja tuo musta sohva sopii aivan mainiosti tuohon. Ja vieläpä erilaiset pihan laatat tuovat myös kauneutta, kaunista on.

  VastaaPoista
 2. Sinä saat kyllä aina kaiken toimimaan täydellisesti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, en nyt ihan aina mutta välillä onnistaa hyvin. :-)

   Poista