keskiviikko 28. kesäkuuta 2017

Uusia lakanoota

Piipahdin muutama viikko sitten Ikeassa ostosteluassistenttina ystävälle. Minut on aina helppo puhua mukaan siihen paikkaan, tuskin koskaan olen kieltäytynyt reissusta sinne. Tykkään käydä siellä muutenkin säännöllisesti katsastamassa mitä uutta on tullut ja hiplailemassa kaikkea.

Olen juuri sitä sorttia ihmistä jolle myös joka reissulla jotain sieltä mukaan tarttuu. Yleensä jotain tarpeellista kulutustavaraa, kuten lautasliinoja tai kynttilöitä mutta joskus jotain vähän turhempaakin.
Tällä kertaa ostin pussilakanat.

Tämä Höstöga-setti oli siellä niin valloittavasti katettu esille niin moneen paikkaan että markkinointi puri minuun paremmin kuin hyvin ja alakerrasta koppasin setin mukaani kassalle.

Kotona ei tarvinnut heräteostostaan katua, lakana on mukava ja sopii makuuhuoneeseemme loistavasti. Tyynyliinat vaan ovat liian pienet pitkiin tyynyihimme, mutta onneksi kokoelmistani löytyy aina sopivat harmaat kompensoimaan tätä puutetta. Sitä paitsi tykkään muutenkin enemmän stailata näin että kaikki petauksen osat ovat erilaisia.

I'm the kind of person that if you ask me to go to Ikea with you I'll almost certainly always say yes to that. I love the place. And I'm also the kind of person that almost always buys something from there when visiting, usually something needed like napkins or candles, but sometimes I fall in love with something else. This time it was this Höstöga linen set. It was layed out so well and in so many places I just couldn't resist. And I have no regrets getting it, it looks and feels really good in our bedroom.

5 kommenttia:

  1. Onpa hyvännäköinen pussilakana ja kuosi jotenkin tuttu Ikeasta menneiltä vuosilta. Mulla taitaa olla jossain samoin raidoitetut keittiön verhot yli kymmenen vuoden takaa. Sopisi myös meidän makkariin. Kauniit kuvat taas...

    VastaaPoista
  2. Mahtava homma, lakanat näyttää hyvältä ja sopii hyvin makuuhuoneseen. Mäkin ostan melkein kaikki jutut Ikeasta nykyään, koska siellä on halvempaa, ja paljon valinnanvaraa tuotteissa.

    VastaaPoista