perjantai 9. kesäkuuta 2017

Siivotut nurkat

Nyt paikataan viime aikojen pihakuvien tulvaa muutamalla postauksella sisätiloista välillä. Kunnollinen kevätsiivo kaikkialla on vihdoinkin tehty ja huoneet järjestelty parhaimmilleen ja sen inspiroimana muutama foto sieltä täätä napsittu. Meillä täällä kertyy aina välillä kamala kaaos joka sitten vaan ihmeellisesti siirtyy huoneesta toiseen ja lopputuloksena koko kämppä on ihan sekaisin. Viime aikojen askartelut sun muut projektit aikaansaivat taas tämän säännöllisesti toistuvan ilmiön jonka järjestäminen ja siivous ottikin sitten vähän enemmän aikaa, mutta nyt se on korjattu ja sisätiloja kelpaa taas esitellä (kunnes kaikki menee taas sekaisin).

Aloitetaan eteisestä joka on nykyään ihan lempparini koska se on huoneista se jossa on valoa koko päivän. Nyt vielä kun ovea voi taas pitää levällään ja antaa sen oikein tulvia sisälle. 

Vaatenaulakko näyttää taas oikein kivalta kun se ei ole toppatakkivuorten alle haudattu. Melkein välillä unohdin että meillä tuollainenkin kaluste täällä on. Talven keramiikkakurssilla piloille lasittamani suuri ruukku löysi roskiksen sijaan paikan eteisestä sateenvarjotelineenä ja sopii kaapin viereiseen lokoseen vallan hyvin.

Lahjaksi saadut eukalyptuksen oksat kuivahtivat maljakkoon niin nätisti että jätin siihen. Ovat nyt koristaneet eteisen pöytää muutaman viikon enkä vieläkään ole kyllästynyt. On niin kiva kun vihdoinkin on taso jossa tavararöykkiöiden sijaan on jotain nättiä. Laatikosto on toiminut tässä upeasti eikä päälle pääse kertymään (liikaa) roinaa kun kaikelle on oma paikkansa.

Meille on monasti sanottu että sisutuksemme on ihanan harmoninen värimaailmaltaan, kaikki huoneet sointuvat niin hyvin toisiinsa ja tottahan tuo, ainakin kun tästä eteisen peilistä olohuoneeseen kurkkaa. Vilkaistaan sinne tarkemmin huomenna.

Some pics from inside for a change. Did a full cleaning in the house and to celebrate that took pictures from every room. Beginning from the hall, the brightest and sunniest room in the house.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti