lauantai 10. kesäkuuta 2017

Karvasohvan kääryleet

Olohuone on pitkälti samassa asussa kuin talvellakin, muutama lampaantalja on otettu vaan pois. Tässä huoneessa rentoillaan eniten ja tyyli saa siksi olla kesäisinkin pehmeä, muttei liian talvinen. 

Iso sohva on tähän aikaan vuodesta varattu lokoisaan päiväuneiluun kera ison määrän irtokarvaa. Ja mistä se irtokarva sitten tulee? No näistä kahdesta karvakääryleestä tietenkin:

Siinä muhivat päiväunillaan ja tuoksuvat vienosti kiinalaisen ravintolan riisiltä tassuineen. Eivät välitä tuon taivaallista siitä että sohvatyynyt lyttääntyy ja irtokarvat on hyvä hinkata sohvan pintaan venyttelemällä välillä makeasti. Sekaan sopii hyvin mennä tuhisemaan jos ei mustissa vaatteissa kulje. Muutoin saa ylleen uuden karvapuvun itsekin. 

Muualla olohuoneessa on onneksi vähemmän karvaista. Oven pielessä roikkuvat hienot jumpparenkaat vuorottelevat katossa pyykkitelineen kanssa ja nyrkkeilyhanskat ovat vain koristeena. Mustan kaapin kanssa on kiva pitää esillä vähän rouheampaa esineistöä ja värimaailma natsaa tuonne eteiseen mainiosti tästäkin suunnasta.

The livingroom looks about the same as it looks in the winter. A bit less lamb skins on the sofas, otherwise the same. The big sofa is covered with dog hair this time of the year because those two little dogrolls use it as their daybed. If one doesn't mind a little fur on ones clothes and a faint smell of well cooked chinese rice (their paws smell like it) one is more than welcome to cuddle up there with them.

2 kommenttia:

  1. Ihana pieni ystävä tuhisee niin autuaallisen näköisenä.Sulla on kaunis persoonallinen koti.Tuo olkkarin taulusysteemi on hyvä.Saa vaikka omaa näköä testata taulusta.

    VastaaPoista
  2. Kiitos kehuista. Niitä on kaksi ihanaa pientä ystävää tuhisemassa tuolla, isä ja poika. Niin saman värisiä ettei ihan heti erota toisistaan. :-)

    VastaaPoista