sunnuntai 18. kesäkuuta 2017

Kannattava kokeilu

Ostelen mielelläni kirpputoreilta myös puutarhakasveja ja kukkasia. Toisten puutarhoistaan kaivamilla on mielestäni hyvä takuu siitä että menestyvät tämän maan oloissa ja suurin osa kirppiskasveistani onkin kestänyt puutarhassani mallikkaasti.

Männä viikolla ostostelin lempikirppikselläni Hämeenlinnassa ja sieltä tuli mukaan myös tällainen tosi kiva vanha puulaatikko. Sitä kun mallailin kasvihuoneen eteen kuvanottoa varten rupesi se silmissäni näyttämään ihan sellaiselta parvekelaatikolta kasvihuoneen ikkunan alle. Ajatus vaivasi niin lujaa että se oli testattava mitä pikimiten.

Ja kyllä, siihenhän se sopii kuin nakutettu. Nätimmät pidikkeet olisi ollut parempi, mutta kun myyvät rautakaupoissa vain rumia niin oli tyytyminen noihin. 
Nyt on laatikossa vain istutusta odottavat unikot mutta tarkoitus olisi siihen jotain kivaa yrttiä laittaa. Kesäkeittiön kupeessa on kiva kun voi salaattiinsa sipaista mausteet läheltä.

I love to buy plants for my garden from fleamarkets. Plants that already have been growing in Finland kind of have a guarantee that they can make it here, and are also so much cheaper than store bought. Last week I shopped at my favourite fleamarket in Hämeenlinna and got a cute vintage wood box to go with my plants. As I got home and took some pics of them in front of the greenhouse I realized the box would make a cool hanging plant box below the greenhouse window, and as you can see from the pics here it totally did.

4 kommenttia:

 1. Kiva idea ja toteutus:) Puulaatikko kestääkin pidempään, kun ei ole suoraan laatoituksessa kiinni.

  VastaaPoista
 2. Nuo pidikkeet näyttää mun silmään ihan täydellisiltä! Tarpeeksi rouheilta :) Hyvä idis! Ja hieno!

  VastaaPoista
 3. Hitsit, kaupunkikirppiksillä tulee harvoin kasveja vastaan – tämä näyttää tosi hyvältä ja hienolta! Aurinkoista viikonalkua!

  VastaaPoista
 4. Olen samaa mieltä kirppareiden perennoista, yleensä juuri ne elävät parhaiten. Ja tämä blogihan on siis aivan ihana!!!

  VastaaPoista