sunnuntai 5. helmikuuta 2017

Savipaja viritetty taas

Sain viikonlopun aikana vihdoin pistettyä myös savipajani pystyyn taas. Himo kaulitsemiseen onkin ollut aika ajoin jo melkoisen kova ja uusia ideoitakin tullut, että mitä voisi kokeilla tehdä. Jonkinlainen kannu on siintänyt ajatuksissa jo pidemmän aikaa ja kun sopiva idea tuli mieleen oli sitä tietysti kokeiltava ensimmäisenä. Melko kiva tuli kyllä tuosta kuivumassa olevasta prototyypistä, vaikka itse kehunkin.

Männä vuonna tehdyt kipot ja kupot on melko pitkälti jo myyty uusiin koteihin ja varastot pitää päivittää kevättä varten. Tilauksiakin on jo sisällä, että eiköhän tässä taas muutama viikko hujahda mukavasti sormet savessa, mutta mikäs se on tehdessä kun saa täällä kotioloissa taiteilla. Tilaa vain voisi olla ihan himppasen enempi, ettei tarvitsisi tuossa keittiön pöydällä aina kuivailla.

Näitä on siis ihan myynnissä täällä minulla (jahka tästä satsi valmistuu ensin). Kysellä voi kuitenkin jo nyt. Käyn varmasti kevään mittaan jossain kivoissa tapahtumissa (en ole päättänyt vielä tarkemmin että missä) näitä taas myymässä että hypistelemäänkin pääsee ja ainahan voi myös piipahtaa täällä itse "tehtaalla" testailemassa tuotoksiani. Kuvia valmiista astioista hintoineen esim. tässä postauksessa jossa esittelen kaikenmoista mitä männä marraskuussa Parolan asemalla möin.

Päivittelen aina silloin tällöin tännekin että mitä on valmistunut ja missä määrin. Pitäkäähän siis silmät auki ja korvat höröllä ne keitä kiinnostaa.

Finally got to put my pottery factory back in action. Not so easy in these tight corners, but every now and then I just make space for it. I have been dreaming of making a jug to my collection and the first prototype looks like it's going to be it. So much fun to have my fingers in the clay again. Missed that feeling already.

6 kommenttia:

 1. Nuo sinun astiasi ovat kyllä ihania.

  VastaaPoista
 2. Aina kun mä näen noita sun upeita astioitas tulee mieleen, että pitäisikö itsekin kokeilla. Mutta sitten muistuu mieleen ne möykyt mitä sain aikaan koulun savitöissä ja ymmärrän taas, että savi ei tule todennäköisesti koskaan taipumaan mun sormissa ;-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No äläs sano, voihan ne sormesi olla tässä vuosien saatossa muuttuneet paljon taitavammiksi. Kokeile, kokeile kuule vaan, saatat yllättyä. :-)

   Poista
 3. Nämä sinun astiat on ihan super kauniita. Jotenkin olet saanut tartutettua minuun kiinnostuksen ryhtyä kokeilemaan itsekkin. Tietäis vain mistä alottais,vinkkinä siis jos vaikka haluaisit pientä postausta niiden valmistamisesta tehdä:)

  VastaaPoista