keskiviikko 8. helmikuuta 2017

Reuhake

Näin kevättalvisin alkaa kaikissa blogeissa vilkkua kovasti vihreää kasvien muodossa. Päätin sitten minäkin lähteä tuolle vihersisustamisen linjalle ja lisäsin olohuoneeseemme vähän vihreää. Huomaatteko edes kuinka vähän, niin hyvin se tuonne katosi että melkein naurattaa (ja itseasiassa vähän naurattaakin).

Mitään uutta vihreää en lähtenyt ostelemaan vaan siirsin keittiössä kituuttaneen korallikaktuksen tuohon olohuoneen ikkunanpieleen jossa tämä näyttäisi viihtyvän jopa ihan hitusen paremmin kun edellisessä sijoituspaikassaan, ainakin sen perusteella että pörhisti itsensä oitis eri asentoon.

Kovin feng shuihan tämä ei juuri tässä kohtaa ole, mutta sointuu aika kivasti sisutukseen ja antaa huoneeseen vähän (siis melkein naurettavan vähän) vihreää viihtyvyyttä. 

Paikka on myös siitä oivallinen että siinä kaktus saa olla ihan rauhassa eikä ole pelkoa siitä että joku sotkeentuu sen lehtiin niitä katkoen niin kuin edellisessä paikassa pesukoneen likellä usein kävi. Jospa se nyt reuhahtaisi siinä oikein rehottamaan ja kasvaisi juuri niin mukavaksi reuhakkeeksi kun tällainen nyt vain voi kasvaa.

Ja niille jotka ihmettelevät tuota ainaista peittömyttyä olohuoneemme sohvalla niin kerrottakoon tämän kuvan myötä miksi meillä semmoinen tuolla on.  Toinen karvaolento tuli syyttävänä katsomaan että miksi heidät heräteltiin kameran äänillä kesken makoisten päiväunosten ja toinen ei lämpimän peiton alta viitsinyt edes vaivautua. Näillä pakkasilla herrat pesivät tuolla kuin karhut konsanaan.

As it is spring (or spring-winter as we call it here in Finland) you start to see green and plants everywhere in the internet and ads. So I decided to put some green in my livingroom, to celebrate the up-coming spring (still a couple of months away). As you can see, you actually can't even see the green I added there unless you look very carefully. The cactus is so saturated green that it almost disappears in the saturated brown color scheme I have going on here.

And the odd bundle on the couch there contains two little dogs napping. Only one of them came to take a peek of me taking photos of the plant. The other one didn't want to come out of the warmth of this blanket cave and I don't blame him, it's quite cozy under there.

7 kommenttia:

 1. Silloin se on täydellinen kun se sujahtaa kuvaan kuin nenä päähän! Tuo Korallikaktus on kyllä kiehtova kasvi! Meillä on Käärmekaktus ikkunalla, tuo sopisi sen kaveriksi mainiosti!

  VastaaPoista
 2. Miten sympaattisia nuo teidän koiraolennot ja tuo ilme kertoo kyllä kaiken ^^ ihanat! Ps. Teidän koti on kyllä tunnelmallinen!

  VastaaPoista
 3. Komee reuhake! Ja symppaan niin noita koiria, minäkin haluaisin viettää talveni juuri noin. :)

  VastaaPoista
 4. Teillä on kyllä niin ihanan näköistä. Nuo värit ja huonekalut ja kaikki. Pienet koirat vielä sopivat oikein hyvin. Kade olen.

  VastaaPoista
 5. Hei, jos ikinä koskaan luovut tuosta nahkasohvasta sille voisi löyty koti Kellikseltä ... Kivasti seuraan ja pidän blogistasi. Yhdet Neppis kaupatkin on tehty ja näin kauniin pihasi ! Susanna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei, sitä on aika turha odottaa sillä rakastan nahkasohviani niin palavasti että tuskin koskaan luovun niistä <3 :D

   Poista