sunnuntai 19. helmikuuta 2017

Kaappituska

Silloin taannoin 2015 kun modasin sopivammaksi tämän keittiön yläkaapin jätin mieleeni muhimaan ajatuksen myös tuon alakaapiston uusimisesta ja aloinkin jo kyttäillä siihen sopivampaa yksilöä. Tässä melko pitkän ajan jo kyttäilleenä sitten totesin etten taida siihen kyllä ikinä valmiiksi täydellistä yksilöä löytää kun niin kuumaa kauraa ovat tällaiset kaapistot juuri nyt.

Ajattelinkin sitten että modaampa sellaisen sitten taas itse, sopivista osista, kunnes totesin, ettei niitä sopivia osiakaan tahdo näinä aikoina oikein mistään löytää, ainakaan jos osaset pitäisi olla niin sopivia kun minä haluan.

Oi hoh, sanon mä. Hirveä polte olisi päästä rakentelemaan, mutta tyhjästä on nyt paha nyhjästä. Tällaiselle ihmiselle joka näihin aikoihin vuodesta palaa halusta ottaa sirkkelin ja ruuvinvääntimen esille tämä on erittäin turhauttavaa. 

No, matoja on kuitenkin viritettyina koukkuihin ja kyselyjä päällä. Nyt vaan positiivista asennetta kehiin (ja sitä kärsivällisyyttä) niin kyllä ne sieltä vielä vastaan tulee. Ja laitanpa sen nyt näillä puheilla tännekin, että jos nurkissasi pyörii, tai tiedät jonkun jonka nurkissa pyörii kuvanmukaisia 50-luvun kaapinovia tai laatikoita leveydeltään noin 40-43cm, niin minulle saa ja pitää niitä tarjota.

I've been searching for over a year now for the suitable lower cabinet to replace the one I have in the kitchen right now that is not suitable, but no such luck. I recently changed my plan from trying to find the perfect one to building one my self from right parts, only to discover that the parts are as hard to find too.  Not fun for a person that's craving to get to work and has no material to work with.
But I have some leads and I've made querys to try to find what I need and hopefully the universe will hear me and send me the parts (soon).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti