keskiviikko 15. helmikuuta 2017

Patakaappia somaa

Valittelin tuossa taannoin ystävälleni kuinka olin etsiskellyt olohuoneeseen jotain kivaa vanhaa säilytyskalustetta, mutten ollut löytänyt sopivaa, kun hän ehdotti kauppoja omissa nurkissaan turhana pyörineestä vanhasta patakaapista. 

Siinä kun hinnasta neuvoteltiin pyysi hän minulta tarjousta ja heitin sitten vitsillä ihan naurettavan summan, niin naurettavan etten kehtaa sitä edes ääneen tässä sanoa ja kuinka ollakaan, hän sitten otti ja hyväksyi sen ihan suorilta käsin. Että on ne ystävät kuulkaa sitten niin ihania olemassa. Hänelle tämä oli ihan turha kapistus, rämppä ja vähän syöty, mutta minulle nyt ihana aarre, ja vähän kuin lahjaksi saatu.

Ja tämä tuli kuulkaas tarpeeseen. Tässä kaikenmoista kotona tehdessä alkaa työhuoneessani tila loppua säilytyksen osalta pahasti kesken ja sitä on pitänyt valjastaa käyttöön myös muista huoneista.
Tässä ennen olleet vanhat puulaatikot eivät kauneudestaan huolimatta toimineet lainkaan näppärästi säilytyskalusteena vaan tavarat laatikoissa keräsivät lähinnä pölyä. Tämä uusi kaluste taas on juuri sopiva tarpeisiini ja imaisee sisäänsä ihan mahdottoman määrän tarpeellista tavaraa ollen silti helposti ja nopeasti käytettävissä.

Ja mikä parasta, sopii tyyliin täällä ihan älyttömän hyvin, eikö vain?

The other day I was complaining to a friend of mine that I had bee looking for something nice to my livingroom for storage but hadn't found anything when she told me she might have that something for me. And she did. This cool vintage pot storing cabinet fits the style in this room perfectly and gives me plenty of room to store things that I need with ease. And didn't cost me much. The dear friend of mine really wanted just to get rid of this and sold it to me so cheap I'm too embarrassed to even tell you the amount.

7 kommenttia:

  1. Värikin on kuin tehty juuri tuohon paikkaan�� todella kaunis kokonaisuus.

    VastaaPoista
  2. Supersympaattinen ja kauniisti kulunut!

    VastaaPoista
  3. Muistaakseni meillä on juuri samanlainen lapsuuden kodissa. Ilmoittelenko jos/sitten kun siellä tapahtuu asumismuutoksia (ne aikataulut sanelee herra Alzheimer)? Sitten on myös 60-lukulainen keittiö. En kyllä ymmärrä kuka sen haluaisi mutta voin sitten laittaa kuvia. Sanoisinko, että vuoden sisällä kuitenkin.

    VastaaPoista