maanantai 27. helmikuuta 2017

Roskiskaappiremontti

Hirveä keittiökaappituska on tuottanut tulosta ja muutamia osasia siihen uuteen kaapistoon on jo tallessa. Siinä sivussa tuli vastaan myös yllättäin sopiva osanen keittiön toisen kaapiston alle, nimittäin roskakaapin ovi.

Aiemmin paikalla oli aukko ja siinä roskapönttö, sinänsä ihan hyvin toimiva systeemi, mutta kompostiastia kun kaipasi paikkaa niin tällainen vetolaatikkosysteemi oli alkanut poltella mielessä ja kun tuo ovi kerran löytyi niin askartelinpa semmoisen viikonlopulla sitten samoin tein. 
Kaapinovessa oli sisäpuolella mukana myös tuommoinen näpsä pyyheteline ja siirsin sen sieltä tuohon etupintaan ja nyt se toimii kivasti vetokahvana samalla.

Vielä on projekti hieman keskeneräinen kylläkin, tukipuut pitää olla pidemmät, maalit ja kitit uupuu sekä roska-astiat. Väliaikaisratkaisuna siellä on nyt iso vesisaavi sen aikaa kun sopivat löytyy mutta hyvin toimii jo noinkin.

Aika tyytyväinen olen kyllä jo nyt. Hyvältä näyttää vaikka tuo ei ollutkaan maailman helpoin kohta lisätä kaapinovi. Molemmat sivukaapit ovat eri korkuiset ja toinen vieläpä sentin vino. Nyt sen vielä tarkkasilmäisimmät huomaavat kun maalia ei ole, mutta luulenpa että pian ei huomaa. Vielä kun saan tuohon lisättyä sen kauan kaipaamani sokkelin niin saan silmilleni rauhan ja kaapisto muodostaa kivan kokonaisuuden.

As looking for the new pieces for the other kitchen cabinet I came accross this old trash cabinet door that had the measures right to be modified to the other side of my kitchen. With a little work  I now have quite cool trash cabinet here with a towel rack as a pull. Now all this needs is to be painted white so it fits the whole. I'm also planning to put footing and a base board there and it will be perfect.

2 kommenttia:

  1. Heippa. Jos kriisi iskee todella pahaksi eikä vanhaa löydy, niin Fiskarssissa on ainakin aikaisemmin toiminut puusepän verstas joka tekee tälläisia "vanhoja" kaappeja. Olivat meillä listalla, kun keittiötä ajateltiin, mutta remppa jäi odottamaan. Tsemppiä metsästykseen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, mulla on taitava keittiökaappi-puuseppä täältä omalta alueelta jo tiedossa jos tarve iskee. :-)

      Poista