tiistai 18. lokakuuta 2016

Syystunnelmia ja haastevinkki

Se on syksy saapunut tähänkin puutarhaan ja oli aika paketoida kesä talteen ja siivota piha odottamaan talvea. Lyhdyt on kaivettu taas esille ja pihalle laitettu vähän vuodenaikaan sopivampaa somistetta väriä ja viihtyvyyttä tuomaan.

Meillä syksyn huoltotöihin kuuluu paristojen vaihto näihin led-hautakynttilöihin joita tykkään ihan hurjana käyttää pihalyhdyissä. Niin huolettomia ja kestäviä, yksillä pattereilla voi lyhty palaa kuukausikaupalla. Nämä kestävät nyt helposti joulun yli ja pidempäänkin. Kuvassa kynttilät hauta-asussaan ja ilman. Otan aina nuo liian ilmeiset tunnusmerkit pois ja laitan lyhtyihin vain valkoisen mötikän. Nuo kultakantisessa purkissa olevat menevät lyhdyissä ihan hyvin ilman purkkiakin ja tuo korkeampi, hämäräkytkimellä oleva malli neutralisoituu kivasti kun kannen metallikoristeen vain nappasee pois.

Pihahommissa on hyvä olla aina pari apulaista mukana ja niille hyvä taukopaikka kun väsyvät katselemaan kun muut huhkivat. 

Kukkapenkeissä olisi vielä uutta istuteltavaa, mutten vielä millään raaski tuolla tonkia kun maksaruohot ovat nyt parhaassa loistossaan. Tummempi menee vielä ruukussan tuossa niin ettei sitä edes huomaa että on ruukussaan. Lapio on siinä vierellä muistuttamassa minua että se pitää istuttaa vielä, kun en sitä kumminkaan huomaa itsekään (ellei käy niin etten huomaa koko lapiotakaan).

Laitoin tuonne StyleRoomiin tekemääni albumiin vielä hurjasti lisää kuvia syksyisestä puutarhastamme sekä päivä, että yöasussaan. Käykäähän vilkaisemassa miten ihastuttavalta tämä piha näyttää pimeällä. Siellä on nyt myös menossa ihan superkiva syystunnelmahaaste jossa voit syyskuva-albumin tekemällä voittaa Living 24/7:n rouhean Diamond-valaisimen. Sopisi aika kivasti tänne meillekin tuo. Käy siis kertomassa meille miten teillä syystunnelma kotiin, pihaan, parvekkeelle tai mökille syntyy tai vaan kurkkimassa muiden koristuksia ja saamassa ideoita omaan syksyyn.

The fall is here and it was time to say goodbye to all the summer furniture as we put it to the storage for the winter. We left two benches to give places to sit while doing the chores outside. I also decorated the yard with led-candles and made some arrangements to spruce it up a bit.

I made a cool new album to StyleRoom and put there loads more pictures of this yard and it's decorations. There's also more pictures of the lighting at night. 
There's also a new challenge to all StyleRoom users, by making an album of your fall deco you can win this supercool Diamond lampGo take a look and join in decorating the fall to your home, balcony, yard or summer house.

8 kommenttia:

 1. Ihana tunnelma syksyisessä puutarhassa. 😍 Itse tykkään myös noista led-valoista! Asumme haja-asutusalueella ja on aivan ihanaa tulla kotiin, kun kynttilät palavat. 😊

  VastaaPoista
 2. Kestääkö led-hautakynttilä toimivana ulkosalla ilman lyhdyn tai muun suojaa? Näitä on nimittäin eräässä paikassa jossa vapaaehtoisena siivoilen. Pitäisi ne sitten viedä ser-rojun keräykseen, vaan kukapa vie? Helposti laitetaan, ei niin innokkaasti siivota.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ei ehkä välttämättä tuo oikean puoleinen jos kovin märkää tulee. Tuo toinen jolle kuuluu tuo tiivis erillinen purkki varmemmin kestää jos purkissaan sisällä suojassa on.

   Poista
 3. Kaunista.:) Minä myös pidän noista led kynttilöistä.
  Postasit tässä taannoin inspiraatiolehdistä, oletko löytänyt mitään nyt viimeaikoina. Vinkit kiinnostaisivat. t RIITTA

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No Country Livingin Modern Rustic on taas ilmestynyt ja toinen vinkki voisi olla vaikka tuo Vakre Hjem & Interior, se on kanssa melkolailla hyvä nyt. :-)

   Poista
  2. Kiitos vastauksesta. Tuota Country jne. olen etsinyt, en vaan ole löytänyt. Ajattelin jo,että on vaan ollut keväälä joku yksittäinen numero.ettei muita tulisikaan. Täytyy yrittää etsiä edelleen.Viikonloppuja t Riitta

   Poista
 4. Juu meillä kanssa hoksattiin viime talvena nuo hautakynttilät, huippuja lyhdyissä! :)

  VastaaPoista
 5. Ihanat nuo valot teidän kauniissa puutarhassa.

  VastaaPoista