lauantai 22. lokakuuta 2016

Pyykkikorin päivitys

Kesällä päivittelin pyykkinurkkausta vastaamaan paremmin keittiön muuta värimaailmaa. Silloin hankittu rottinkinen pyykkikori osoittautui kuitenkin ison kokonsa puolesta käytössä vähän turhan hankalaksi näihin tiloihin eikä se istunut koneen päällä olleeseen tilaan oikein mitenkään. Muutama viikko sitten otin oikein agendaksi löytää tilalle jotain uutta ja vihdoin pari päivää sitten tärpppäsi.

Löysin mitä oivallisimman korin Parolan Rottingin myymälästä hämeestä. En yhtään älynnyt kysellä mitä tuo materiaali oikein on, mutta aivan ihastuttava se on käyttää ja katsella. Kori on mitoiltaan juuri passeli kanniskella ja se istuu koneen päälle oikein kauniisti. Se on käytössä vähän joustava ja pehmeä, mutta silti tukeva ja jaksaa hyvin kantaa koneellisen märkää pyykkiä. Nyt voi sanoa että pyykkiä pesee ja kanniskelee taas mielellään kun on välineet kunnossa.

I updated the colors in my laundry station in the kitchen last summer and had gotten a new wicker basket to match the sceme, but the basket was way too big for the corner and for my need so I started to look for a better one and found it two days ago.
This new basket is much more comfortable to use and it fits the corner perfectly. I must say it even makes the chore feel more effortless now.

3 kommenttia:

 1. Kivannäköinen! Paljon maksoi? En löytänyt ko. koria tuolta nettisivuilta ollenkaan. Toihan ois kätevä, kun tarvitsisin vastasyntyneen valokuvaukseen korin ja samoin myös tuohon pyykkihommaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hinta oli 39e. Niillä on siellä myymälässä paljon sellaista mitä nettisivulla ei ole esillä. :-)

   Poista
 2. Kaunis kori. Minun silmään tuo näyttää rottingilta :)

  VastaaPoista