lauantai 15. lokakuuta 2016

Joulumarkkinoille

Voin ilokseni paljastaa teille jo nyt että ne ihanat Parolan aseman joulumarkkinat järjestetään taas tänä vuonna. Ja jos viime vuoden markkinat olivat ihanat ja tunnelmalliset niin tämän vuoden markkinoista on kuulkaas tulossa vielä ihanammat ja tunnelmallisemmat. Mukana taas niin upea kattaus bloggaavia käsintekijöitä ja muita ihanuuksia ettei niistä voi tulla kun vielä ihanammat ja tunnelmallisemmat.

Ja niitä markkinoita silmällä pitäen olenkin päättänyt lisätä myyntirepertuaariini myös nämä käsin valmistamani astiat. Pieni savipajani on siis taas toiminnassa työhuoneeni nurkassa ja sieltä valmistuu hitaasti mutta varmasti pieniä eriä kaikenlaista kivaa myyntipöydälleni.

Tässä kuivumassa pieniä maljakoita joulukukille ja muille sekä sieviä pieniä kulhoja pieneen naposteluun tai vaikka vain koristeeksi. Nämä ovat tässä velä raakapolttoa odottamassa mutta jahka siitä selviävät ja lasite päälle saadaan niin saattaapi tulla kuulkaa nättiä (vaikka itse vähän kehunkin).

Ja valmiinakin on jo vähäsen. Nämä kulhot, kahvikupit, soppalautaset ja liehuhelmaiset tarjoiluvadit löydät varmasti myyntipöydästäni markkinoilla. En yhtään tiedä kuinka paljon näitä ehdin sinne valmistaa ja miten äkkiä nämä kauppansa tekevät joten jos omasi varmasti haluat saada niin ota yhteyttä jo nyt niin osaan tehdä tarpeeksi. 

Hintoja en tuotteille ole ihan vielä lukkoon lyönyt, mutta kohtuuden rajoissa luulen pysyväni. Toki huomioikaa että käsin valmistettujen hintataso ei voi olla ihan yhtä edullinen kun kaupan tehdastekoisissa. 

Tässä siis vain osa eri malleista joita sinne aion tuoda, lisää on vielä luvassa. Ja tietysti markkinoilla on myös mukana pieni kylttikauppani ja paljon muuta hauskaa itse tekemääni juttua. Pistän niistä postausta vielä myöhemmin. Laittakaahan siis jo kalentereihinne ylös, kaikki kynnelle kykenevät, että marraskuun 26 päivä, lauantaina klo 11-16 Parolan asemalla on myynnissä kaikenlaista ihanaa pukinkonttiin pistettäväksi tai omaan tupaan laitettavaksi.

I have good news for you, the Christmas fair at Parolan asema is going to be held this year too. And I've decided to make some hand made pottery to sell there among my little sign shop and other things (tell you about them later). The event is going to be as warm and pretty as it was last year and the sellers will have the most awesome things they've made to sell there. The best place to do your Christmas shopping. So mark it down on your calender, it's 26th of November between 11-16 at Parolan asema, Parola.

17 kommenttia:

 1. Viime vuonna en päässyt, mutta nyt täytyy laittaa päivä kalenteriin! Upeita nämä astiasi.

  VastaaPoista
 2. Ihania ovat, mutta markkinoille ei minulla ole mahdollisuutta tulla.

  VastaaPoista
 3. Voi kun tänä vuonna pääsisi!

  VastaaPoista
 4. Ehdottomasti tulen ostelemaan�� viime vuonna oli kyllä hyvä meno myyjäisissä.

  VastaaPoista
 5. Kyllä yritän tulla,eihän stadista sinnne kauan junalla puksuttele!Noi sun astiat on ihania ja nyt ne kyltitkin saisin,mitä oon kuolannut...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ei puksuttele kauaa ei. Ja jos et pääse niin kylttikauppahan palvelee myös postitse. ;-)

   Poista
 6. Voi täytyypä yrittää päästä paikalle!

  VastaaPoista
 7. Tosi kauniita! Olet tosi taitava. En ole itse koskaan edes kokeillut, vaikka keittiön ja kylppärin kaakeleita olen maalannut posliinimaaleilla. Mutta tämä on eri juttu, kun pitää tuo muotokin saada kondikseen ;)

  VastaaPoista
 8. Hei, oispa ihana päästä sinne,ei ihan mahdoton ajatus. Ootko tehnyt nuo kauniit astiat dreijaamalla vai ihan käsin muotoilemalla vai muotin päälle?

  VastaaPoista
 9. Ihania astioita...kestääkö konepesun?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä kestää. Myös mikron ja tavallisen uuninkestäviä ovat nämä. Ihan oikeita käyttöastioita. :-)

   Poista
 10. Hei, etkö huomannut mun kysymystä, vai onko kyseessä ammattisalaisuus :)?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei, en huomannut. Hyvä kun muistutit. Olen tehnyt nämä käsin muotoilemalla ja muotin päällä tai sisällä, riippuen astiasta. :-)

   Poista
 11. Juuri mitä olen etsinytkin nuo kahvikupit! Kauniita kotimaisia on ollut vaikea löytää, toivottavasti pääsen hakemaan omaksi.

  VastaaPoista