sunnuntai 23. lokakuuta 2016

Lähtöpassit lehtitelineelle

Työhuoneessa takan vieressä muutaman vuoden palvellut lehtiteline oli alkanut kyllästyttää jo ajat sitten. Sinänsä hirmu nätti viritys oli käytännössä kuitenkin aika hankala. Jos muutamaksi kuukaudeksi lehden tuohon jätti oli se taipunut mutkalle ikuisiksi ajoiksi. Paikka on lisäksi jokseenkin pölyherkkä ja kyllästyin noiden ainaiseen putsailemiseen. 

Teline itsessään on kuitenkin oivallinen taas siihen sen alkuperäiseen tarkoitukseen lajittelijaksi, johon se tuosta seinältä pienessä kylttitehtaassani pääseekin.

Tilalle seinälle laitoin työhuoneessani niin tarpeelliset naulakot. Ennen joka paikassa lojuneet ylimääräiset työvaatteet ja lämmikkeet saan nyt näpäkästi yhteen paikkaan.

Otin pois myös tuossa ylhäällä omassa telineessään roikkuneen vanhan kyltin mutta jätin itse telineen paikoilleen. Siinä on nyt loistava paikka kuivatella talven kastelemia vaatteita tai muita tärkeitä takan lämmössä. Nyt pistin siihen pihalta pelastamiani viimeisiä laventelinoksia, joista kuivaan talveen tuoksuteltavaa.

The rack for magazines in my work room had to go. I got so bored with it over the years and needed the space for something more practical. I also took away the vintage wood sign above it but left it's rack. Now I have a good set of hanging places for my work clothes and other stuff. 

5 kommenttia:

 1. Onko tuo tiilimuurin pinta käsitelty jotenkin? Kaunista :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Ei ole käsitelty mitenkään, ihan "raaka" muuri on. :-)

   Poista
 2. Hei löysin ihanan blogisi tätä on niiiin rentouttavaa ja mielenkiintoista lukea...olen etsinyt nuita metallisia kulmia mitä sinulla on kylteissäsi mutta törmään aina joihinkin kruusattuihin kulmiin ja haluaisin tommoset tavalliset kulmat valokuvaani...mistäköhän löytäisin...ja toinen kysymys tuolla aikaisemmissa postauksissasi olet ostanut tehosekoittimen niin mielettömän kauniin minkähän merkkinen hän on oli kyllä aivan ihana....kuten monta monta muutakin juttua täällä..kiitos että jaat löytöjäsi, ideoitasi meille muillekkin...terv.helena

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei, noita kulmia möi Sinelli, mutta heiltä juuri tilatessani kuulin että poistui juuri valikoimista. Itsekin pitäisi uusi toimittaja löytää siis.

   Tehosekoittimen olen ostanut joskus käytettynä ja merkiltään se on Inventum. Se kermanvärinen yleiskone mikä useimmissa kuvissa näkyy on KitchenAid.

   Kiitos kehuista :-)

   Poista
 3. Kiitos tiedoista...jatkan etsimistä:) ihanaa joulunodotusta t.helena

  VastaaPoista