maanantai 3. lokakuuta 2016

Ovesta kaappi

No nyt on tulossa kyllä veikeä kapistus tästä. Päätin tehdä tämän itselleni helpommaksi kuin ikinä ja ostin valmista mäntypuulevyä josta rykäisin rungon kaapille alta aikayksikön ja hihittelin vähän samalla sille kuinka hauskan näköinen tästä tuleekaan. 

Ovenpielet kapenivat vähän suoristuskäsittelyssäni, joten mittaa jäi leveydeksi enää 48cm. Korkeus edelleen se 145 ja tuo syvyys on nyt huimat 22,2cm. Ihan sopiva mielestäni, jos tuolla meinaa tavaraa säilytellä.

Hyllyt vielä uupuvat enkä sitä paikkaakaan ole vielä löytänyt niin värikin hieman hakusessa, mutta sen minkä tiedän varmaksi on se että sisäosa tulee saman väriseksi kuin tuo oven sisäpinta. Tahdon vaalia tätä vanhaa niin paljon kun voin ja tuo väri säästetään ehdottomasti. Ja jos vaaleana päätän kaapin ulkopuolen pitää niin tähän sulkijaan jätän kyllä patinan juuri noin kun se on.

And the door has a cabinet frame on it. I had so much fun doing this, mainly cause it was so easy with ready cut pinewood board but secondly cause it really looks cute like this, only 22,2cm deep.

I still have to figure out where to put it, cannot choose the color on the outside before that but one thing I know is the inside needs to be the same color as the inside of the door. To be continued...

11 kommenttia:

 1. Siitä tulee hieno! :) Tiedätkös (uskallanko kertoa...), että olet saanut meidän perheessä lempinimen Kaappitäti. :D Joten kiitoksia vain näistä inspiroivista kaappiaskarteluista ja pukukaapin ohjeesta. Sen avulla mekin saatiin tehtyä oma kaappi eteiseen. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D :D Otan riemumielin lempinimen vastaan! Kiitos tästä, hyvän mielen sain.

   Poista
 2. Priimaa pukkaa taas 😄👍🏻

  VastaaPoista
 3. Tästähän idean pukkas. Kiitosta vaan!

  VastaaPoista
 4. Toimii!!! Ihana idea.

  VastaaPoista
 5. Todella kaunis ja omaperäinen idea! Keksitkö tämän itse vai saitko vinkkiä jostain? :)

  VastaaPoista