torstai 6. lokakuuta 2016

Puolivalmiin kanssa pähkäilyä

Vieläkään en ole kaapille ihan varmaa sijoituspaikkaa keksinyt, mutta se mikä oli varmaa oli että tummaksi sen sisäpuoleltaan halusin. Ja kun olin sen tummaksi saanut sitä piti tietysti vähän kokeilla, että miten ne tavarat sinne istuisivat. Tästä on ihan selkeästi tulossa sellainen kivan tavaran kaappi, jossa säilyteltäisiin vaan sellaista kivaa tavaraa, eikä mitään rumaa rojua.

Päätäni olen puhki kuluttanut miettiessäni sitä paikkaa tälle söpöydelle, täällä kun on melkein ihan joka nurkka ja seinä jo varattu jollekin muulle. Yläkerran aulassa olisi kuitenkin kaksi ehkä potentiaalista paikkaa. Toinen aivan portaiden yläpäässä olevan kenkätelineen tilalla. Siinä tosin arveluttaa että peittäisikö kaappi liiaksi aulan ikkunasta tulevaa valoa. Toinen paikka olisi sitä vastapäätä seinälle ripustettuna, mutta siinäkin on se mutta, nimittäin olisiko se sitten liiaksi kulkutien edessä. Ei auta kun käydä sovittamassa, ei tässä muuten viisastu tämän asian kanssa.

The inside of the cabinet is done and it's dark brown like the inside of the door and I like it. I just had to try it out a bit with pretty stuff I planned to store in there.
I still haven't figured out where to put this cabinet in this house. Every corner seems to be occupied with something else and almost no free space is available. The only place I can think of is the upstairs hall. But I fear it'll be too much there. Oh well, I need to fit it first to know for sure.

8 kommenttia:

 1. No mutta, sehän näyttää aivan huippuhyvältä! Noh, se nyt ei ollut yllätys, kun on nähnyt sun aiempia tuunailuja! :)

  Se on ilman muuta selvää, että tuonne pääsee tosiaankin vain ne kauneimmat jutut, rojukaapit on sitten erikseen. ;) Ja nuo onkin NIIN kauniita esineitä; niin mun näköistä, niin mun näköistä... ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kehuista. Toivotaan nyt vaan että löytää paikkansa täältä sisältä ja pääsee käyttöön. :-)

   Poista
 2. Upean näköinen jo puolivalmiina. Millä käsittelit kaapin sisäosat? Petsiä, lakkaa...?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Käsittelin tuolla minun luottotökötillä eli Osmon puuvahalla sävyllä antiikkitammi. :-)

   Poista
  2. Ilmankos oli niin kivan himmeä pinta!

   Poista
 3. Vitsit on kyllä komea kaappi ja ehdottomasti kauniimpi, kun sisäpuoli on tummaksi käsitelty.

  VastaaPoista
 4. on kyl hieno,kyllä paikka varmasti löytyy...:)

  VastaaPoista