lauantai 8. lokakuuta 2016

Sovituksessa

No niin, kaappi on nyt keskiviikosta asti ollut paikoillaan yläkerran aulassa ja tänään pistin sen oikein ruuveilla kiinni. Se on tuolla nyt koekäytössä ja katson ensin että voinko elää sen kanssa noin. Tila on jo valmiiksi aika ahdas ja tämä kyllä hipoo sitä rajaa että menikö liiaksi vai onko siinä ja siinä. Tilaa liikkua tuossa ihan hyvin on eikä mitään väistöliikkeitä tarvitse tehdä. Leveyttä kulkea ohitse on enemmän kun tarpeeksi. Valoakin riittää vielä eikä tuo ihan hirveästi särje silmäänkään. 

Se on nyt oikeastaan vaan siitä kiinni, että jos kerrankin törmään tuohon kun unenpöpperöisenä makuukamarista kampeudun, mutta toistaiseksi en ole sitä siinä edes huomannut. Annetaan siis olla toistaiseksi, maalataankin ehkä kunhan ensin keretään. Nyt pyörii mielessä jo niin kovasti seuraava rakenteluprojekti, että tästä on jo senkin puolesta luovuttava, ainakin hetkeksi.

The only space I can fit the cabinet is here, on the wall in the upstairs hall. I'm still not sure if it's the best place for it, so I need to try it out for a while before I can make an opinion of it. So far it seems ok and if I'll put some white paint on it it'll look even better there, but right now I have a new diy-project bubbling in my mind so I'll have to leave this one here as it is.

1 kommentti:

  1. Näyttää tosi kivalta tuossa(kin). Tykkäsin myös aiemmista kuvista joissa kaapinovi oli auki ja kauniit tavarat olivat esillä, tuossa kohdassa oven täytyy kai olla suljettuna...?

    VastaaPoista