lauantai 27. elokuuta 2016

Säilyttimien salaisuudet paljastuu

Ahtaissa neliöissä pitää järjestyksen olla vahva jotta tällainenkin roinanhamstraaja voi pitää kaikkea tarpeellista (ja tarpeetontakin) käden ulottuvilla kun inspiraatio iskee.

Nyt on KonMari kovasti ollut tapetilla ja sitä on taas kerran itsekin miettinyt että kuinka paljon tavaraa sitä voi ihminen tarvita. Omiin tarpeisiini tarvitsen aika runsaasti, koska teen ja tuunaan niin paljon ja on hyvä että materiaaleja löytyy omasta takaa. Siksipä on ihan loitokasta omistaa tämä 51-laatikon tilaihme joka tyylillä kätkee sisäänsä mitä uskomattomimman kokoelman roipetta.

Monasti olette varmaan ihmetelleet että mitä kaikkea tuo sisäänsä kätkeekään. Laitoin nyt tuonne StyleRoomiin albumin, joss paljastan uteliaimmille muutaman laatikon sisällöt. Käykäähän kurkistamassa, jos kiinnostuitte.

Samassa albumissa kerron myös mitä tämän allaolevan kuvan alimman hyllyn pieni matkalaukku pitää sisällään. Vihje: jotain minulle hyvin tarpeellista mutta kylmiä väreitä aiheuttavan väristä.

Storage, storage and storage. In tight squares it's important to have enough of storage. My style to store things has build up around that coll vintage set of drawers, fiftyone of them to be exact. 
You've probably been wondering what I store inside those drawers. Well now I can tell you. Go check out my new album I just uploaded to StyleRoom. There you can find some secrets revealed also from the last pic above.

4 kommenttia:

 1. Just tälläsiä aarrelaatikostoo minäkin tarvitsisin:)

  VastaaPoista
 2. Vastaukset
  1. Haha, odotinkin että koska joku sen bongaa. Itseasiassa siellä on ihan oikea nahkaruoska. Olen saanut pilailulahjaksi joskus teininä enkä oikein keksinyt sille muutakaan paikkaa. Ikinä en ole käyttänyt, jos sitä ei lasketa että pari kertaa testannut että saanko sen napsahtamaan ilmassa (sain). :-D

   Poista
 3. Toi on niin mahtava tuo laatikosto! <3 Itsekin askartelevana ja käsitöitä tekevänä olis joku tuollainen maanmainio :)

  VastaaPoista