maanantai 15. elokuuta 2016

Joken osto ja myynti


Siinä missä sisustajat yleensä asioivat pääsääntöisesti huonekalu- ja sisustusliikkeissä, tehden valintansa selkeästä valikoimasta jossa jokaista tuotetta on saatavilla useitakappaleita asioin minä liikkeissä joissa valikoima on vaihteleva ja tuotteet ihan mitä sattuu, mutta se onkin siinä parasta, ettei koskaan oikein tiedä mitä vastaan tulee.

Tällaisissa paikoissa pitää silmän olla tarkka ja hoksottimien hyvin öljytyt, nimittäin kun löytö tulee eteen on päätöksen synnyttävä nopsaan. Tavarat liikkuvat tiuhaan ja joitain asioita tulee vastaan vain kerran elämässä. Siksipä on hyvä että ihan lempparini tällaisista sekatavarakaupoista sijaitsee ihan kotikulmillani. Nimittäin se kuuluisa Joken osto ja myynti, josta olen useammankin kerran täällä maininnut jotain jännää sisustukseeni hankittuani.


Jokella on Järvenpäässä iso halli jossa tavaraa pursuaa välillä kinoksiksi asti. Kaikkea on ihan laidasta laitaan ja joka viikko tulee jotain uutta. Hintataso paikassa on aivan älyttömän kohtuullinen ja kaikesta voi aina neuvotella (Jokke on maailman mukavin neuvottelukumppani). 

Tuolla kierrellessä vierähtää helposti tovi jos toinenkin kun vaan antaa silmiensä ja mielikuvituksensa kulkea vapaasti. Täältä on kuulkaa niin moni idea saanut alkunsa ja tavara löytänyt kotinsa.Parasta tässä paikassa on kyllä se ettei se koskaan petä valikoimansa suhteen. Aina on tarjolla jotain erikoista ja joskus vielä erikoisempaakin niin kuin tässä muutama vuosi sitten kun myynnissä oli ufo.

Käyn tuolla tosi usein ihan vaan hengailemassa, ilman mitään ostoaikeita, ja fiilistelen kaikkea mitä tarjolla on (tosin joskus sellaisiltakin reissuilta saattaa mukaan tarttua jotain). Ja usein jos tarvitsen jotain tiettyä käyn ensin tarkistamassa löytyykö Jokelta ja tosi usein on löytynyt.


Joten vahvasti suosittelen piipahtamaan jos täällä suunnalla joskus liikutte. Joken löytää osoitteesta Wärtsilänkatu 12, Järvenpää. Tarkempaa infoa valikoimasta saa näpsästi Joken Facebookista, jonne hän on nyt alkanut tiuhaan päivitellä kuvia sitä mukaa kun tavaraa ovista sisään saapuu. Kannattaa pistää seurantaan, sitä kun ei ikinä tiedä mitä kivaa sieltä voi vastaan tulla.

My favorite second hand store is luckily located near me in my home town. There's always the most coolest stuff for sale and the prices are always reasonable. The owner is the most nicest guy in the whole world and the place gets my highest recommendation. 

The place is called Joken osto ja myynti, and You can find it at Wärtsilänkatu 12 Järvenpää, Finland.

13 kommenttia:

 1. Aivan fantastinen! Ei ollenkaan harmita että joutuu odottamaan lasta treeneistä tuossa kulmilla. Ja vieressä vielä kirppis.

  VastaaPoista
 2. Kiitos vinkistä - tämä täytyy muistaa seuraavalla Etelä-Suomen reissulla! Osto- ja myyntiliikkeet on niitä parhaita sisustusliikkeitä! Niitä ei vaan meinaa välttämättä netistä löytää, joten tämä vinkki otetaan erittäin kiitollisena vastaan. Ja seuraavaksi siirrynkin Joken face-sivuille... ;)

  Terkuin Kuopiosta,
  Mirkka
  (Instassa: mirkka.newcomer / mnewcomer.blogspot.com) :)

  VastaaPoista
 3. Mä olen käynyt tuolla Joken osto- ja myyntiliikkeessä kanssa muutaman kerran, samoin kuin viereisellä kirppiksellä vielä useammin. Systeri asuu Järvenpäässä ja aina kun siellä kyläilee niin tulee käytyä kirppiskierroksella. Paljon on upeaa katseltavaa, hieno paikka!

  VastaaPoista
 4. Joken putiikki on ihan mahtava paikka. Love it!

  VastaaPoista
 5. Onpa mielenkiintoisen näköinen paikka!

  VastaaPoista
 6. Oi kiitos kiitos tästä vinkistä! Asun Tuusulassa ja tämän lähden tsekkaamaan nyt heti - kuvista jo löytyykin ne tuolit mitä etsin :D

  VastaaPoista
 7. Kiitos kuvista, ihan ikävä tuli paikkaa, josta minäkin hankintoja tein siinä kulmilla asuessani, terkuin Suska KoivulaDesignesta.

  VastaaPoista
 8. Näyttää unelmakaupalta, olisipa vain lähempänä, niin kävisin heti!

  VastaaPoista
 9. No, onhan varsinainen aarrepaikka. Parasta ajankulua tuollaisissa paikoissa tonkiminen.
  Kiitos, Maria, kylteistä! Tulivat perille ja ovat jo seinällä - ja laitoinpa vielä postauksenkin niistä. Käy katsomassa, kun ehdit :)

  VastaaPoista
 10. Voi mikä tavara paratiisi, tuonne kun pääsis.

  VastaaPoista
 11. Piipahdettu kerran jos toisenkin! Kannattaa piipahtaa joskus Rekolan osto- ja myyntikiikkeessäkin! Oli aarreaitta.

  VastaaPoista
 12. Käyn silloin tällöin ja ostanutkin olen. Minusta viime aikoina se vaan on mennyt jotenkin huonompaan suuntaan. Viimeeksi en löytänyt mitään, jonka olisin halunnut. Ennen löytyi vaikka mitä.

  VastaaPoista