maanantai 8. elokuuta 2016

Erittäin sopiva

Ai että miten hyvin tekemäni lasipurkkivalaisin sopiikaan olohuoneemme tyyliin. Sopisi tämä toki moneen muuhunkin tyyliin, paljon askeettisempaankin, mutta tykkään tosi paljon siitä juuri tässä ja juuri näin.

Tämä nurkka huoneesta tuppaa olemaan valoltaan aina vähän hämärä. Musta iso nurkkakaappi syö tilasta sen vähänkin mitä aurinko sisälle jaksaa kantaa ja varsinkin ilta-aikaan on tässä välistä ihan pimeää. Vaan eipä ole enää. Nyt on tuikku valaisemassa nurkkaa eikä tarvitse enää miettiä iltaisin että mikä mörkö siellä mahdollisesti lymyää.

Nyt näette paremmin myös tuon valaisimen oikean koon. Edellisessä postauksessa ei oikein tullut mielestäni selväksi se kuinka iso tuo oikeasti onkaan. Ei mikään pikkuviritin joka hukkuisi muun roinan sekaan vaan ihan kunnon kokoinen joka näkyy ja valaisee hyvin.

EDIT: Tätä tuijotellessani tulin siihen tulokseen että tuommoinen sopisi niin hyvin myös kattovalaisimeksi että tarvikkeet lähti uudestaan hankintaan. Jos Uudenmaan alueella tiedätte paikan jossa lymyää näitä Riihimäen isoja pyöreitä lasipurkkeja niin ilmiantakaa allekirjoittaneelle.

The mason jar lamp works so well in my interior. I think it would also work well in a less cluttered iterior too but I just love it like this. Now you can also see the full scale of the lamp, it's not that small as the last post makes one believe. Pretty impressive in size actually. I'd love to make one even bigger if I ever find a bigger mason jar than this.

12 kommenttia: