keskiviikko 6. tammikuuta 2016

Yksinäisten sukkien treffipaikka

Niitähän riittää aina, siis parittomia sukkia. Varsinkin perheessä jossa asuu kaksi miespuoleista jotka eivät ole niin nuukia siitä onko jalassa olevat samaa paria tai edes väriä. Sukkia syövät myöskin pesukone, sohva, sängynaluset sekä kaksi pientä koiraa ja joskus niitä jää myös mummilaan tai painisalille.

Itse olen sitä ihmistyyppiä joka rakastaa hamstrata niitä yksinäisiä ja tulen valtaisan iloiseksi kun löydän parit taas kohdilleen. Aina ei kuitenkaan kaikille heti sitä toista löydy ja jossain ne orvot pitää säilytellä sen aikaa. Kaikenlaisia sukkapiiloja kokeiltuani tulin siihen tulokseen että se on hyvä olla jossain helpossa paikassa jotta siihen saattaisivat muutkin ne parittomansa laittaa.

Sitten sain joululahjaksi Parolan aseman Katjalta sen kaikista parhaimman paikan niiden säilyttämiseen. Tätä pussia kehtaa pitää esillä ja sinne on helppo sujauttaa pyykistä löytyneet sukkaorvot sekä etsiä paria toisille. Monta paria on jo onnellisesti tavoittaneet toisensa tämän pussin kautta. Ja se on kuulkaas ilon asia se.

Jos teidän perheessä on sukkaongelma ja haluaisit tällaisen pussin myös itselle, pistä Katjalle viestiä osoitteeseen info@parolanasema.fi . Hän valmistaa ja myy näitä ja monia muitakin pussi-ihanuuksia arjen tarpeisiin.

P.s. Piti vielä mainita miksi se sukkaongelma on vain perheen miehillä. Minä ostan itselleni vain yhdenlaisia mustia sukkia. Joka vuosi muutaman parin lisää ja aina samanlaisia. Näin ollen jos minulta hukkuu sukka, en sitä edes huomaa koska aina saan parin toisesta samanlaisesta. Perheen miehille tätä olen koittanut myös soveltaa, mutta saavat niin paljon lahjoiksi sukkia esim. jouluisin, ja aina tietysti erilaisia, että se on osoittautunut täysin mahdottomaksi yrittää kontrolloida.

The problem of missing socks. There's always socks missing and it's so annoying to store those odd pairs in the sock drawers and try to remember where the pair is if one finds a lonely sock from the laundry. But not anymore. I got this cute paper bag that says "odd socks". Now I have a pretty place to keep all the odd socks and it's so easy to find the pair if it is there.
If you want to have one for yourself, contact Katja from the blog Parolan asema at info@parolanasema.fi. She makes and sells these and many more.

6 kommenttia:

 1. Hauska pussi :) Meilläkin on tämä sukkaongelma. Tosin meillä on viiden ihmisen sukat kateissa :D.

  VastaaPoista
 2. Ihana idea! Kiitos vinkistä :)

  VastaaPoista
 3. Justiinsa eilen mietin että mitä keksisin monitoimikorin tilalle parittomille sukille. Meillä 9 hengen parittomat sukat kaipaa uutta treffipaikkaa :D Tuossa olis ideaa kyllä!

  VastaaPoista
 4. Kiva idea! Meillä kyllä nuoriso ( siis tytöt!) pitää niin eri pari sukkia, että välillä ihmetyttää!Taitaa olla muotia tuo eriparisuus. Itse kuulun myös niihin, jotka tulevat onnellisiksi löydettyään parittomalle sukalle parin. :-)

  VastaaPoista
 5. Kiva pussi ja hyvä idea. En tosin tiedä mihin sitä tarvitaan, meillä ei sukat huku. Mutta olen tosiaan kuullut, että useassakin paikassa näin tapahtuu.

  VastaaPoista
 6. Meillä on käytössä Supi-sukkapidikkeet, mutta pyykkikorista löytyy silti parittomia sukkia ennen pesua. Mielettömän hauska idea tämä!

  VastaaPoista