keskiviikko 27. tammikuuta 2016

Menneiden muisteloita

Tässä kun taas tunnen tyytyväisyyttä siitä että rohkenin ottaa ja uudista olohuonetta tuli mieleen muistella sitä miltä tuossa huoneessa on ennen näyttänyt. Nyt se on kovin maskuliininen, mutta joskus se on ollut myös hyvinkin feminiini. Jotkut pitkäaikaisimmat lukijani ehkä muistavat miltä tuolla huoneessa näytti ennen kun maalasimme sen siniseksi. Teitä uudempia varten loin StyleRoomiin albumin siitä miltä tuo huone näytti ennen sinistä ja sinisen kanssa. Käykäähän kurkkimassa. Samalla suosittelen osallistumaan Styleroomin kodinmuutos ennen ja jälkeen sisustushaasteeseen. Jaossa on taas aivan ihana palkinto (minulla on yksi tuollainen pyyhe ja se on ihan huippu).

As I'm sitting here admiring my new cool livingroom with the wooden ceiling I started to reminice how the room has looked like over the years. Some of my readers probably remember what our livingroom looked like before the blue paint. Those of you who don't I made a new album with before and after photos in StyleRoom. Go check it out. There's also now a cool challenge for Finnish StyleRoom users with Balmuir linen towels as price.

3 kommenttia:

 1. Ompa hyviä havaintokuvia. Pistää heti silmään tuo upea lattian harmaasävy - mikä se on? Inspiroiduin myös rouheasta uunin taustasta. Sekin on itsellä mietinnässä. Kiitos kaunis siis.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lattia on ihan valkoisella maalattu (4737). UUnin tausta taas on vain rapattu. :-)

   Poista
 2. Ilmankos se näytti tosi vaalealle harmaalle :D

  VastaaPoista