perjantai 15. tammikuuta 2016

Blank canvas

No nyt. Nyt on huone siivottu sinisestä ja seinät valkaistu odottamaan sitä jotain uutta, joka kuplii vielä ajatuksen asteella, mutta kupliipa jo kumminkin. Nyt kuitenkin nautitaan hetki siitä että tässä huoneessa on vihdoin valoa, ihan hirveä määrä valoa. Luulin että tumma katto söisi valon määrää eniten, mutta se olikin yllättäin seinien sininen kun sitä eniten vei.

Olisin kernaasti sovitellut huoneeseen sitä Kelim-mattoakin, mutta toinen pikkukoirista päätti että sen aika ei ole nyt pissimällä siihen sopivasti ja se on vielä pesussa. Mutta lattian sijaan huoneessa on nyt ihan toinen kohde johon katse pitää kiinnittää ja se on tuo katto. Se on nimittäin NIIN IHANA! Ja nyt se tulee todella oikeuksiinsa tuolta.

Vaikka tunnelma onkin nyt himpan viileähkö makuuni nautin silti noista isoista kontrasteista ja siitä kuinka eri sävyt tulevat nyt valkoista vasten esille kun sinisen kanssa olivat näkymättömämpiä. Jonkun mielestä huone on nyt ehkä kovin väritön, mutta minä näen siellä niin monia ihania värejä, ei niin kirkkaita tai puhtaita värejä, mutta värejä jotka ansaitsevat tulla nähdyiksi.

The room is all white now. Waiting for the next color (or colors) to arrive. I have a dream of what I'd like the walls to look like, but first I'm going to enjoy them white for a while. I'm so delighted that there's finally light in this room. I'd never thought that it was the blue on the wall that "ate" most of the light, I thought it would've been the dark ceiling. 
Now the ceiling is the real focal point in this room and it's so pretty that it surely deserves all the glory.

14 kommenttia:

 1. En voi kun huokaista taas :) Sinä se osaat tehdä ja nähdä kaunista. Mukavaa viikonloppua siellä valkoisten seinien äärellä ja sen katon!

  VastaaPoista
 2. Tää on kyllä niin tyylikäs, minä niin tykkään sisustustyylistäsi!

  VastaaPoista
 3. Hyvältä näyttää! Raikas ja tumma puu antaa kontrastia. Terkut Shanghaista! Täällä osataan myös tehdä hienoja ja nykyaikaisia mööpeleitä.

  VastaaPoista
 4. Se on totta, että viileältä näyttää, mutta valoisa on ja katto on hieno edelleenkin.

  VastaaPoista
 5. Ootte olleet niin ahkerina taas, että hitaampi tässä ihan hengästyy.

  VastaaPoista
 6. Hyvältä näyttää katto ja seinät...
  Muakin riemastuttaa sun sisustustyyli,aion muuten tilata noita sun taulujas,sähkökaappiin roikkuun yks,wc:n oveen toisen ja muuten vaan sen asiaton oleskelu kielletty,joten toivottavasti niitä sa viälä helmikuussa,mullon menny kaikki rahat meidän lopettavalla antiikkikirppikselle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä niitä kylttejä on saatavilla jatkossakin koko ajan :-)

   Poista
 7. Mahtavan näköistä ja kaunista !
  Tuikku

  VastaaPoista
 8. Tykkään! Valkoinen ja ruskea - kaunis yhdistelmä :) Raikas. Puhdas. Valoisa.

  VastaaPoista
 9. Aikamoinen muutos! Huh, niin raikas. Katto ja kalusteet tuo kuitenkin ihanasti lämpöä.

  VastaaPoista
 10. Ihanan raikas! Sopii niin hyvin seinät katon pariksi nyt.

  -mari

  VastaaPoista