sunnuntai 24. tammikuuta 2016

Detaljit kohdilleen

Kaupallinen yhteistyö: Domus Classica
Talossamme on sähköt pintavetoina niin kuin tällaisessa vanhassa kuuluu ollakin. Olohuoneen hienoa puukattoa vasten valkoinen muovijohto ei kuitenkaan näyttänyt mitenkään päin kivalta ja keksinkin heti siihen paremman ratkaisun; tumma kierteinen kangasjohto ja siihen hienot posliiniset johdonohjaimet tottakai. Tällaiset oikein reippaasti vanhanaikaiset mutta ihan uudet ja turvalliset.

Kipaisin männä viikolla Helsinkiin Domus Classican myymälään semmoiset hakemaan ja tänään vihdoin saimme ne asennetuksi paikalleen. Nyt on tyyli niin kohdillaan olohuoneen katossa kun vaan olla ja voi.

Johto on reilusti esillä sen sijaan että olisi piilotettuna paneelien uriin. Se on lisäksi kivasti hieman irti katosta ja korostuu sitä vasten eri hyvin. Hassua että kuvittelin tuon pistävän silmään tuolta enemmänkin mutta asettuukin tuonne niin luontevasti ettei sitä huomaa ennen kun vasiten katsoo. Ja sitten kun katsoo niin voi pojat että näyttää hyvälle.

In collaboration with Domus Classica. I got an idea to replace the white electric cord on the living room ceiling with this vintage looking brown woven one. And with the cutest porcelain cord holders it makes the cord look like it really belongs there. The best solution for my style. Thank you Domus Classica!

8 kommenttia:

 1. Törkeen siisti��

  VastaaPoista
 2. Täydellinen ajoitus tällä postauksella! Juuri mietiskeltiin mökille kevään remppojen toteutusta. Uusiin helmiäisharmaisiin paneeliseiniin istuu kovin huonosti valkoiset johdot. Tämä näyttäisi todella hyvältä ratkaisulta.

  VastaaPoista
 3. Hieno oivallus, se mitä ei voi piilottaa, sitä kannattaa korostaa ;). Enpä ole edes tiennyt moisen olemassa olosta...

  VastaaPoista
 4. Olenkin noita tuolta Domuksesta kuolannut. Hyvällähän ne näyttää ihan oikeassa käytössä, eikä vain kaupan hyllyllä. Ihana!

  VastaaPoista
 5. Mahtavat! Just oikeeta henkeä tuovat teidän olkkariin!👍

  VastaaPoista
 6. On se vaan hienon näköinen tuo katto :) Ihan suoriltako se oli noin loistokuosissa ettei tarvinnut mitään tehdä?
  Ja hienot on sähkötkin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan suorilta oli. Onhan siinä toki parisataa pientä naulanreikää, mutta ne eivät näy kunnolla ellei osaa katsoa tarkkaan.

   Poista
 7. Kyllä on kaunista johtoa! En tiennytkään että on olemassa tuollaisia posliinisia johdonohjaimia. Keräsin meidän alakerrasta pussillisen puisia...onko ne nyt sitten myös ohjaimia vaiko pidikkeitä...kun viime kesänä tehtiin sitä remppaa. Jos niitä joskus keksisi uusiokäyttöä. Vähän harmittaa kun en niissä remppatohinoissa ottanut selvää kuinka vanhat katkaisijat olisi pitänyt huoltaa että ne olisi voinut laittaa takaisin paikoilleen. Toisaalta seinät ja katot ovat nyt valkoiset ja sähkövedot olivat ennen mustanruskeat.

  VastaaPoista