tiistai 17. helmikuuta 2015

Riippuu mistä katsoo

Olohuoneen kaksi seinää ovat sinisiä ja toiset kaksi valkoisia. Tällöin tilassa on tavallaan kaksi puolta; pehmeän sininen ja kovempi mustavalkoinen. Pienessä talossa on siis yhteen huoneeseen tungettu kaksi eri värimaailmaa kun tilat eivät riitä kokonaan siniseen ja mustavalkoiseen huoneeseen (kun lisäksi on vielä niin monia eri väriyhdistelmiä joista pitää).

Yhdistettynä toisiinsa nuo kaksi värimaailmaa sulautuvat kuitenkin mukavasti yhteen ja tekevät huoneesta erikoisen kokonaisuuden. Edellisessä postauksessa oli se sininen puoli ja tässä se mustavalkoisempi. 

Tykkään keräillä olohuoneeseen ehkä vähän maskuliinisia asioita. Silinterihattu, naakka ja luurankojuliste toimivat tässä hyvin. Vanhasta Alkon puulaatikosta tehty sivupöytä toimii kivana tasona jolle voi tehdä erilaisia asetelmia. Lisäksi vielä tuo itse kasaamani jalkalamppu niin johan on miehistä, mutta melkein pakkohan se on kun talossa asuu neljä miestä (koirat mukaan laskettuina). 

Mukavuus on huoneessa myös isolla sijalla. Lampaantaljat lämmittävät kylmää nahkasohvaa ja tyynyjä on ihan joka paikassa. Tykkäämme tosi paljon loikoilla tuolla ja viettää aikaa (koirat mukaan lukien).

The other side of the living room is not that blue. Since I can't have a whole blue room and a whole black and white one (not enough rooms here) I decided to combine those two. The two color schemes match together and make the room look more interesting.
It's a bit masculine (there's four men living here, including the dogs) but so comfortable with lots of sheepskins and pillows. A perfect place to take it easy and relax.

2 kommenttia: