sunnuntai 1. helmikuuta 2015

Löytää niitä sieniä talvellakin osa 1

Välillä pitää esitellä viimeaikaisia kirppistelysaaliitakin. Näistä Valinten tattivaloista toisen löysin joulun alla ja toisen sain joululahjaksi ystävältä jonka kanssa kirppistellessä se ensimmäinenkin löytyi. 

Olen omistanut tällaisia nipsulamppuja ennenkin, mutten ole oikein koskaan älynnyt niille paikkaa omasta kodistani. Nyt sitten kun tuon ensimmäisen kuparisen löysin tajusin heti minne tuollaiset meillä sopii, asuntovaunuun tietysti. Ja nyt kun niitä on kaksi on se ihan täydellistä, molemmilla petipaikoilla on oma yövalo. Kesää odotellessa.

P.s. Huomatkaa kuinka kuvaajalla on sormet ihan maalissa. Nokkelimmat arvannee mitä täällä kuumeisesti askarrellaan.

I found the other of these vintage Valinte mushroom lamps from a fleamarket with a friend. The same friend gave me the other lamp for a Christmas present and a surprise. Now that I have a pair they will make perfect night lights for my vintage little caravan

11 kommenttia:

 1. No nyt olen tosi kateellinen! Noita samoja lamppuja olen etsiskellyt kirpparilta jo pitkään. Meillä oli yksi sellainen lapsuuden kodissani ja kun sitten näin samanmoisen jossain...lehdessä, netissä.. aloin etsiä niitä makkariin lukuvaloiksi. Ihania! Voi sinä onnellinen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä näitä vielä kirppareilla pyörii. Omasi löydät varmasti :-)

   Poista
 2. Oi - minulla lapsuudessani tuolloinen lukulamppuna, mutta varovasti sen kanssa: useamman kerran löin kämmenselkäni kuumenneeseen lampun kupuun => vesirakkula.
  Taina

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huomasin saman ja ajattelin että pitää ostaa näihin sopivat led-polttimot ettei tule rakkuloita :-)

   Poista
 3. Kauniit sienivalot :)

  VastaaPoista
 4. Eikä! Miten voi olla noin suloiset lamput!! Tein omaan ilonikoti-blogiin viimeviikolla valaisimista juttua ja oon ollu siitä lähtien ihan valaisinhurmoksessa! :D Voisin kotiuttaa nuokin tatit meille rakkaudella saman tien, en oo kyllä ennen näin hienoja tatteja tavannu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No en minäkään ollut näitä kuparisina vielä nähnyt ennen näitä :-)

   Poista
 5. kylläpä on valtavan avaran oloista,vaude,ja mikä määrä erilaisia laatikostoi,ja kaapei.kuola valuu suupielistä,sillä 33neliön koirankoppiin,ei vastaavia mahdu.upe tyylitaju teillä,ettei ihme,jos omivat jo rajojen ulkopuolellekin,niin ja hauskoja hetkiä uuteen kotiin.

  VastaaPoista
 6. Jos kaipaat vielä lisää sieniä, niin Kuusankosken Taideruukin Vintage Frillassa niitä näin viime viikonloppuna kolme kappaletta myynnissä. Itse ostin Valinten pöytävalaisimen kun nuo sienet ei niin paljon (vielä) vedonneet... :)

  VastaaPoista
 7. Mahtavat siun ideat. Koko koti on upea :) Tv:Tuula

  VastaaPoista
 8. Noita klipsivalaisimia näkyi olevan useampia huuto.netissä esim. hakusanoilla "valinte" tai "aris" kun joku kyseli mistä löytyisi.

  VastaaPoista