lauantai 12. heinäkuuta 2014

Vista

Yhteistyössä Tikkurilan kanssa
Kylläpäs on viikko vierähtänyt nopeasti taas. Aloitimme talomme maalausurakan autotallista ja siinä onkin riittänyt työnsarkaa. On ollut rapsuttamista ja kupsuttamista ennen kun maalia on pintaan saanut, mutta nyt vihdoin on saanut. Onneksi ison talon puoli on vielä tuoreemmin maalattu niin siinä riittää pelkkä seinien pesu ennen uuden maalin sutimista.

Talllin puolesta ei ihan vielä esittelykelpoista kuvaa saa, mutta tämä yksi tärkeä vista on vihdoin valmis. Minua on aina kiusannut työhuoneesta näkynyt keltainen talonpääty, mutta nyt se ei enää ole keltainen. Nyt se on sen värinen että se saa näkyä kuvissakin eikä enää tarvitse sitä aina olla pois rajaamassa. 
Nyt työhuoneeni ikkunasta näkyy oikea vanhan talon pääty.

Boy the time flies when your painting your house. It's been almost a week from my last post here.
We started to paint the garage part first since there's more work. The actual house should be easy to paint since the existing paint is still quite "fresh". The best part of the paint job so far is this vista from my work room window. It's no longer a yellow house staring at me. Now it looks like an old house, with more subtle color and I love it.

1 kommentti: