keskiviikko 23. heinäkuuta 2014

Kesäajelut

Kyllä se niin vain on että kesä se on parasta osteluaikaa, ainakin minulle. On siinä talvessakin puolensa, mutta kesällä tulee tehtyä pidempiä reissuja maakuntiin, ihan spontaanistikin välillä kun on niin helppo lähteä.
On käyty jo vaikka ja missä kuten esim. Forssassa ja Riihimäellä. Tänään sitten aamukahveen äärellä pohdittiin että mihis sitten ja ajateltiin että josko piipahdettaisiin Salossa ja niinhän sitä sitten tehtiin. 

Hullun helteiset kilometrit olivat vaivan arvoiset kun kotiin palatessa oli kyydissä kaikea kivaa taas talven ja muunkin ajan varalle. On niin mukavaa ajella kauniissa suvimaisemissa ja näkeehän siellä matkoilla toki muutakin kuin vain kirpputoreja, mutta tällaiselle romuhullulle ne kyllä pieksevät kaikki oikeat nähtävyydet mennen tullen.

Salon Radiokirppikseltä löytyi tämä ihana ja jo kauan etsimäni musta haitarilamppu. Kyllä keveni hieman kukkaro, mutta nämä alkavat jo olla niin harvassa että en antanut sen haitata. Sähköt kuntoon vaan ja saan lapsen huoneeseen vihdoin tyyliin sopivan oikeasti vanhan lampun minkälie uusvanhan viritelmän tilalle (tässä taloudessa tämä seikka on tärkeä).

Ja sitten superkiva löytö Tori.fin kautta oli tämä vanha teollisuusompelukoneen jalusta. Olen salaa jo jonkin aikaa halunnut ompelukoneen jalat, mutta sopivia ei ollut vastaan tullut. Näissä on tyyli enemmänkin kuin kohdallaan ja tästä tulee oivallisen tukeva työpöytä autotalliin (tai lapsen huoneeseen. Katsotaan kumpi voittaa kädenväännön).

Ihanaa on ollut ja nyt alkaa tulla jo hieman krapulaa tästä kaikesta ostelusta että josko nyt malttaisi ainakin muutaman hetken pysytellä ihan kotosalla. Jos ei muuta niin tätä hellettä paossa.

I tend to do more fleamarketing in the summer since it's easier to just take and go almost anywhere. We've been scouting the near by counties and have taken several daytrips to different cities to visit local fleamarkets. Here's some of the finds we've made. Some of them quite wintery already, but one must start prepairing for the cold already even if it's a heat wave here right now.

Can't wait to get that vintage scissor lamp fixed. It's been a dream of mine to find one and today I finally did. And the vintage industrial sewing machine base makes me equally happy. It'll be a perfect work bench for the garage.

6 kommenttia:

 1. Ihania löytöjä jälleen! Varsinkin tuo lamppu, aah...t. Marla

  VastaaPoista
 2. Ihania löytöjä!!
  Minäkin niin tykkäisin kierrellä kirppareilla, mutta tuo isäntä ei ihan jaa tätä innostusta kanssani... Eikä itselläni ole ajokorttia.

  VastaaPoista
 3. Ihan mahtavat löydöt! Varsinkin tuo ompelukoneen jalka sopisi väreiltäänkin meidän mökille. Juuri viime viikolla ajelimme ystävien kanssa Salon läpi, mutta tiukka aikataulu ei antanut sijaa pysähtyä kaikille kirppiksille. Onneksi jo silloin päätimme tehdä uuden, pidemmän reissun. Sinua ehkä kiinnostaisi Sauvossa sijaitseva Alles Gute Vintage, jonka pihapiirissä on vaikka minkälaista vanhaa "romua". Melko erikoinen paikka! Sinne sentään kurvasimme pikavisiitille tuon vintage-kyltin innoittamana. Sieltä löytyi mökillemme (joka ei ole vielä edes valmis) vanha vaaka vuodelta 1933, joka olisi väreiltään sopinut täydellisesti tuon ompelukoneen jalustan pariksi. Tuo saavi <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oltaisiin käyty myös tuollakin jos aika olisi antanut myöten, mutta liian kiirus oli kun oli aika pitkä matka ajella :-)

   Poista