tiistai 1. heinäkuuta 2014

Romukaupoilla

Tämän matkan minulle tarjosi VisitSweden
Minun täytyy nyt tunnustaa teille ettei minulla ole mitään hajua siitä mikä tämän liikken nimi oli tai missä se saarella tarkalleen sijaitsi. Menen aina niin häkellyksiin tällaisissa etten osaa edes kuvia ottaa kun pitää niin tutkia joka nurkka ja tavara. Sellaista se on kun intohimona on vanha roju. Onneksi kuitenkin pari räpsyä paikasta ulkoapäin on, että voin edes sen verran kertoa.

Täytyy tässä yhteydessä myöskin mainita että hintataso tämän tyyppisissä paikoissa Gotlannissa oli yllättävän alhainen. Voisi luulla että turismilla elävä saari olisi kallis, mutta ehei. Halpaa oli kyllä kotimaan vastaavien liikeiden hintoihin verrattuna. Ostin täältä itselleni hauskan vanhan liitupaketin jossa oli vielä muutama vanha liitukin jäljellä.

Now I must confess that I really have no idea of the name of this place or where it exactly was on the island. I get so overwhelmed with these kinds of stores that I completely ignore the rest of the world and focus on the stuff I see. The place was lovely, the merchandise was good and it wasn't expensive at all. 

2 kommenttia:

  1. Kanssamatkaaja täältä kommentoi ja muisteloi, että kyseessä on Toftalagret -niminen kauppa. Siellä oli kyllä vaikka ja mitä, kiva paikka!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvähyvä. Mulla tosiaan ei ollut nimestä mitään muistikuvaa :-)

      Poista