perjantai 18. heinäkuuta 2014

Raukeus

Olen siitä kiitollinen mökkivieras että tuon aina mukana omat lakanat ja pyyhkeet, vaikka ei Vihreään taloon tarvisisi, siskolla on siellä hyvät varastot taloon sointuvia valmiina. Hetken oli esillä taloon ei niin sointuvat, mutta näkipähän hyvin että kuka siellä oli kyläilemässä.

I'm that kind of a house guest that I bring my own linen and towels with me. All though in my sisters Green house you don't have to, she has plenty of linen there, all that matches the house perfectly. Mine really didn't, but it was obvious to the eye who was visiting.

Vietin päiväunihetken talossa koirien kanssa yksin ja kuvailin sitä näkyvää raukeutta joka siinä hetkessä vallitsi. Nytkin kun näitä kuvia katsoo alkaa silmä lupsamaan. Pitäisikin ehkä oikaista hetkeksi jonnekin ja antaa ajan pysähtyä ja kesän jatkua ikuisesti.

The mood in the house in the other day was so drowsy with all the tired little dogs lying everywhere.  Now looking at these pictures makes me want to go take a quick summer-day-nap.

6 kommenttia:

 1. Ihana mökkivieras :)
  Tykkään niiiin kaltaisistasi ja varmaan myös sisko! Kumpi muuten on isosisko? Ja kenellä on tuo ihana mäyris?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä olen isosisko ja mäyris on ystävämme Mikon http://mikkorasila.blogspot.fi/

   Poista
 2. Ihanan rauhaisa postaus - satuin juuri kuuntelemaan niin täydellisesti tunnelmaan sopivaa kappaletta, että piti selata kuvat läpi useampaan kertaan. Nyt jäi raukeus päälle, pitää varmaan ottaa nokoset. :)

  (Se kappale oli muuten Riverside ja esittäjä Agnes Obel. ♥)

  VastaaPoista
 3. Onpa kauniin näköistä.. Ja erittäin suloisia pikkukaverita :)

  VastaaPoista