tiistai 1. heinäkuuta 2014

Magazin1

Tämän matkan minulle tarjosi VisitSweden
Minulle matkan paras hotellielämys oli ehdottomasti tämä Magazin1 Hablingbossa. Olin jo etukäteen käynyt ihailemassa paikan nettisivuja ja tiesin odottaa jotain todella coolia, mutta siltikin tunnelma paikan päällä yllätti minut täysin. Niin rentoa, niin ystävällistä ja niin hienoa että osa sydämestäni jäi kyllä tuonne asumaan pysyvästi.

Paikka oli mitä kaunein ja tuo vanha makasiini mitä upein ilmestys aukeiden peltojen keskellä. Tuntui aivain siltä kun jossain unelmassa olisi ollut ja tietenkin pihaan kurvasi illan koitteessa vielä tyyliin sopiva autokin - kuin tilattuna meitä varten. 

Tämä oli ehdottomasti minulle yksi matkan kohokohdista. Ihan vain siksi kun se on tuollainen. Olin niin onnellinen yövyttyäni tuolla, tunnelma oli jotain niin ihanaa. Haluan ehdottomasti joskus käydä tuolla uudestaankin. Siellä saa vohveleita mansikoilla aamupalaksi.

I was so lucky to get to spend the night in this cool hotel Magazin1 in Hablingbo. I really fell in love with this place - hard. It was so warm, so inviting, so beautiful standing there in the middle of fields and the atmosphere was just so right. It's by far the best hotel we visited for me. They served strawberries and waffles for breakfast.

1 kommentti:

  1. Ajoimme viime kesänä Ruotsista tanskaan ja sieltä takaisin aina Haaparantaan asti ja rakastuin niin täysillä tähän maahan ettei tosikaan. Etelä- Ruotsissa oli niin mielettömiä paikkoja kuten High Chapparal- niminen huvipuisto kuten myös Sundsvallissa maisemat kuin Norjassa ikään vaikka oltiin Suomen Vaasan korkeudella. Meidän piti tänä kesänä lähteä uusinta kierrokselle mutta uudet työkuviot sotki suunnitelmat ja niin sai jäädä ens vuoteen se reissu. Suosittelen ehdottomasti kaikille reissua meren toiselle puolelle ennemmin kuin maapallon toiselle puolen Thaimaaseen.

    VastaaPoista