torstai 3. heinäkuuta 2014

Skulpturfabriken

Tämän matkan minulle tarjosi VisitSweden
Matkan viimeinen kuvaamani kohde oli tämä Skulpturfabriken. Paikka oli juuri niin kaunis kun kuvittelinkin ja täynnä ihanaa historiaa. Tuonnekin olisi ihana vielä palata joskus oikein ajan kanssa. Voisin viipyillä noissa pihapiireissä tuntikausia.
Tapasimme myös itse Stina Lindholmin ja hän kertoi meille kuinka paikkaan aikanaan 90-luvulla tuli ja kuinka koko tehdas sai alkunsa. Mukavaa oli myös että hän puhui vielä ihan hyvää suomea. Itselläni kun ei tuo ruotsi oikein kunnolla suju ja on niin tylsä aina turvautua englantiin.

Matkalla oli pysähdyksiä muitakin kun nämä tässä viime päivinä esittelemäni, mutta kameraa ei vain ihan joka paikassa jaksanut ottaa esille. (Aamusta iltaan kun saarta kierteli tuli se väsymyskin joskus.) 
Joten tässä se nyt oli, neljäntoista postauksen verran Gotlantia minun kamerani linssin läpi nähtynä. Toivottavasti piditte. Nyt palaan taas omien tuttujen harrasteideni pariin ja seuraavat postaukset tullenevat ihan tuosta omalta kotipihalta. 

The last stop that I photographed was this Sculpturfabriken. It was just as beautiful as I imagined and full of history and charm. I hope to go there again some day and stay a bit longer than we did. There's just so much to see.

This is the final post of my trip to Gotland. Hope you enjoyed it. Now I move on to my regular hobbies and the next post I make will be from my own front yard again. 

5 kommenttia:

 1. Kahlasin juuri nää reissukuvat läpi. Jos voi ahdistua ihastuksesta, niin melkein niin kävi. Hienoja kuvia, hienoja tunnelmia. Ihmettelen vaan, ettet itse väsännyt jotain kevytlennokkia romuista ja roudannut kamaa kotia oikein urakalla. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No, ajattelin kyllä matkustaa tuonne joskus uudestaan iison pakettiauton kanssa ;-)

   Poista
 2. Elämysmatka on teillä ollut. Upeita paikkoja & kuvia.

  VastaaPoista