sunnuntai 13. heinäkuuta 2014

Nahkaruukut

Kävin iki-ihanalla kirppistelyretkellä ystäväni Parolan aseman Katjan kanssa Hämeessä. Ja voi että mitä löytöjä sillä matkalla tehtiinkään. Laitoimme pari otosta ostoskasastamme myös instagramiin ja ne löytyvät täältä ja täältä
Täytyy kyllä sanoa että kun kiertelee kirppiksiä samanhenkisen ihmisen kanssa tekee tuplasti enemmän löytöjä kun jos yksinään pyörisi. Neljä silmää näkee niin paljon enemmän kuin kaksi. Ja vaikka voisi luulla että kärkymme samoja tavaroita niin makumme poikkeavat kuitenkin mukavasti toisistaan sen verran ettei tarvitse kilpasille ryhtyä. Monasti käy kuitenkin niin että toinen bongaa jotain josta toinenkin innostuu. Kuten nyt nämä SA-kaupasta löytyneet nahkasylinterit joita molemmat ostimme sylin täydeltä.

Nämä olivat ilmeisesti jonkinlaisen kolmijalan suojuksia joissa kaksi tötteröä oli nahkaremmein kiinni toisissaan. Napsaisin remelit ronskisti poikki ja tein kaksi roikkuvaa ja kaksi pöydällä pideltävää nahkaruukkua. Ja miten hienoja niistä tulikaan kun vähän pisti saapasrasvaa pintaan, putsasi ja sai vanhan nahan patinan esille. 

These leather pots are made of vintage army tripod cases from which I just cut off some extra straps. I went on a fleamarketing trip with my friend Katja from Parolan asema and we did some good finds, these pots being one of them. I must say it was yet again a very fun and succesful trip to the city of Hämeenlinna.
Here and here are some instagram pics from the rest of our finds in a big combined pile.

8 kommenttia:

 1. Nää on upeita! Tekisinpä itsekin joskus vastaavia löytöjä...

  VastaaPoista
 2. Hienoja! sellaisia minunkin pitäisi löydä! :)

  VastaaPoista
 3. Ihania nuo nahkaruukut mutta kade olen noista kelloista...oooh!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne oli Katjan löytöjä ne. Laitettiin vaan kaikki yhteen kasaan kuvaa varten :-)

   Poista
 4. Huiseja löytöjä! Missäs kaikkialla te kävitte? Itsekin on tullut sattuneesta syystä pörrättyä kanta-hämeen maalaiskirppareita läpi jo muutaman viikon ajan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hirveän huono nimimuisti mulla, mutta koitan selittää näin muuten missä käytiin. No ainakin siis SA-kaupassa, rakennuskierrätyksessä, Rautatieaseman kirpparilla, Tiiriössä ja sitten siinä Kantolan kupeessa olevissa kahdessa. Suurkirpparilla ei käyty. :-)

   Poista