sunnuntai 15. kesäkuuta 2014

Pientä sisustamista huvihuoneessa

Vaikka kasvimaja ei ole vielä lähelläkään valmista en ole voinut vastustaa sen sisustamista, ihan pikkuisen vaan. Löysin sinne kirpputorilta pienen hyllynaulakon kaikelle tarpeelliselle ja tein itse pienen tappinaulakon pienille työkaluille. On niin mukava kun pihalla on paikka käden ulottuvilla puutarhan tärkeimmille työvälineille. Aiemmin piti kaikki juosta lukkojen takaa autotallista tai kaivella porstuan kaapeista. 

Ihan kaikkea en tuonne aio esille laittaa ettei ihan varastoksi muutu, mutta nämä Jamie Oliverin puutarhatyövälineet ovat kyllä niin nättejä että ne saavat tuolla olla. Harmittaa vaan että löysin nämä vasta tänä vuonna, kun ovat jo pitkälti myynnistä poistuneet enkä tietenkään ehtinyt ostaa koko sarjaa, kun ei sitä juuri mistään enää saa. 

Even though the green house isn't even near finished I had to start decorating it already. I got the vintage rack from  fleamarket and I made the small wooden rack myself for garden tools which I think are so pretty and suit my style perfectly.  I'm sad that I just discovered them this year when they are already sold out everywhere. I didn't get to collect the whole series. Bummer.

10 kommenttia:

 1. Tuskin maltan odottaa kuvia valmiista huvihioneesta..:)

  VastaaPoista
 2. Ihanat rustiikkiset sävyt! Ja nuo tiilet ovat oikeat herkut ;)

  Tässä postauksessa esittelit ne Ruotsalaiset lehtikuvioiset lautaset:
  http://diagnoosisisustusmania.blogspot.fi/search?updated-max=2014-02-17T20:45:00%2B02:00&max-results=7&start=42&by-date=false

  Selasin viikonloppuna kirjaa "Sisustamisen uusi tyyli - näyttävä koti uutta ja vanhaa yhdistellen" Kirjoittanut Judith Wilson. Siinä oli parikin kuvaa jossa oli noita lautasia, neljää eri kokoa, kulhoja ja ihana kannu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu ne Berså- astiat. Onneksi olen menossa lähiviikkoina ruotsissa käymään ja ajattelin metsästää lisää noita kokoelmaani :-)

   Poista
 3. Hieno maja! BTW Kervavan Honkkarissa taitaa olla vielä runsaasti noita työkaluja alennuksessa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei ollut kun muutamia jäljellä kun pari päivää sitten kävin siellä ;-)

   Poista
 4. Tervetuloa Pirkkalan Honkkariin ostoksille. Runsas valikoima seuraavia: Ruohosakset, oksasakset, pyöreä rikkarauta, trimmaussakset, kivetysten puhdistaja, möyhennyskuokka, voikukkarauta, parsaveitsi, möyhennyshara. Hinnat 2€-6,50€!

  VastaaPoista
 5. Aah, multa just uupuisi voikukkarauta, möyhennyskuokka ja puöreä rikkarauta. Hitsi kun on hieman matkaa Pirkkalaan...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voin ostaa ja lähettää? Ei liene mikään hirveä investointi?

   Poista
  2. Älä vielä. Oon huomenna menossa käymään espoossa. Tutkin honkkarit sieltä ensin :-) Kiitos kumminkin tarjouksesta.

   Poista