keskiviikko 25. kesäkuuta 2014

Kevätsiivottu koppi

Ja pitäähän se nyt sisätilatkin näyttää kun kerran ulkopuoltakin jo vilautettiin. 
Ihan hirveästi ei ole mikään viime kesästä vaunussa muuttunut, mutta uusi muodoltaan parempi lamppu löytyi huhtikuussa kolmella eurolla kirpputorilta. Vilauttelin sitä silloin Instagramissa kun se vielä oli väriltään hieman räikeämpi. Nyt se on mattamustana tyyliin paljon sopivampi.

Mitä sitä toimivaa sisustusta muuten suotta muuttelemaan. Olen tykännyt ihan hirveästi jopa noista oransseista sohvatyynyistä vaikken mikään väri-immeinen olekaan. Tuo oranssi tuo mieleeni vanhat tiilet ja siksi se on nyt hyvä.

One needs to show some pics from the trailer inside since you got a glimpse of the outside on the previous post. Nothing much has changed since last summer except the lampshade is new. I found it in april from fleamarket for only three euros. A steal I say cause it fits there so well.

10 kommenttia:

 1. Siellä se killuttelee kivasti katossa meidän viime kesän tuliainen loppikselta:) laitoin mun pojat asialle speiata se mut eihän ne osannut,niin hiipui hajautus sijoittaa sitä minnekään ja laitoin kirpparille myyntiin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mun onni :-) Hyvä kun eivät osanneet. On niin oiva tuolla kärryssä.

   Poista
 2. Piti lisätä että tuotiin siis se Ruotsista asti kun ajettiin ruotsin läpi ja pysähdyttiin aina kun näkyi loppis eli kirppis kyltti

  VastaaPoista
 3. Ihan on nappi tuo lamppu siellä!
  Ja kuten sanoin, niin eihän näitä muista...muistin tuon nahkasohvan ja että jotain sulla oli oikein persoonallista siellä - se oli tuo tapetti!!
  Soma on, niin sisältä kuin ulkoakin :)

  VastaaPoista
 4. Vaunu näyttää oikein kodikkaalta ja viihtyisältä, kuin pieneltä olohuoneelta!

  VastaaPoista
 5. Tämä on varmasti maailman suloisin asuntovaunu! Kyllä kelpaa matkustella :)!

  VastaaPoista
 6. Sievä kuin mikä! Ihana tapetti.

  VastaaPoista
 7. Siis mitä, seinä onkin maalattu! Vau!

  VastaaPoista