lauantai 21. kesäkuuta 2014

Jäätävää juhannusta

Laitoin huvihuoneeseen pihpöydän sisälle ajatuksella että tilassa nautitaan sitten juhannuslounas suojassa sateelta, mutta toisin kävi. Niin oli kylmä että sisälle piti jäädä vaikkei edes satanutkaan. Harmi sinänsä koska tuolla olisi kyllä ollut kovin viihtyisää.

Miten voikaan olla näin kylmä? Vastahan se kesä alkoi, vai alkoiko? Yli yhdeksänkymppinen isoäitini sanoi minulle pari päivää sitten että pian lämpenee. Niin on kuulema ollut aina, että juhannuksen jälkeen se kesä vasta alkaa. 

Säästä huolimatta oikein hauskaa juhannusta teille lukijani!

We were supposed to eat out in the green house today, but as usual it's way too cold for midsummer. My 90 year old grandmother told me the other day that the summer never really starts before midsummer. I really hope it will get warmer soon, otherwise I need to dig out my winter wardrobe again

7 kommenttia:

 1. Kaunista juhannusta myös sinne, säästä huolimatta :)

  VastaaPoista
 2. Onhan näitä eletty nimiyyäin kylmiä jusseja.
  Se lämpö oli liian aikaisin, mutta tulee se.kesäkin vielä. Kesälomalaisia vaan käy sääliksi. Sitä kun odottaa koko vuoden:)
  Hyvää jussia kaikesta huoolimatta!
  " Tämä olisi loisto sää juhlia uutta vuotta :)"

  VastaaPoista
 3. Toivttavasti isoäitisi on oikeassa, en haluaisi kesä(lomalla)llä palella villasukissa ja kevyttoppatakissa...

  VastaaPoista
 4. Lomaa on viikko takana, joten toivon että vanha kansa tietää... Kyllähän se usein on ollut niin, että jos on kovin aikaisin lämmintä keväällä, se siirtää kesän lämpöjä eteenpäin. No, loma on loma vaikka villasukat jalassa...

  VastaaPoista
 5. Pakko oli nytkin sisälle tulla, vaikka pikkasen lämpempää oli kuin eilen. Sinnikkäästi yritin keinulla auringossa kutoa, mutta sormet meni kohmeeseen! Kuten Mustakissa sanoo, loma on lomaa todellakin vaikka villasukat jalassa, hitsi enää viikko lomaa jäljellä. Hyttyset eivät ainakaan ole kiusanneet!!

  VastaaPoista