lauantai 21. kesäkuuta 2014

Kasvimaja kesäyössä

Oli ihan pakko laittaa teillekin nähtäväksi kuinka kivalta kasvimajan tekele näyttää näin kesäillan hämyssä. Sain tänään aikaiseksi tehdä vähän ikkunoitakin tuohon, ihan vain malliksi tosin vielä, mutta hyvin alkaa nähdä jo mitä tästä onkaan tulossa. Koko etuosa olisi siis tarkoitus vanhoilla ikkunoilla lasittaa ja tehdä niistä vielä pariovetkin. Aika kiva tulee kyllä, jahka nyt ensin valmistuu kokonaan, mutta aika kiva on jo nytkin. Vai mitä olette mieltä?

The greenhouse looks so cosy with the warm light inside. Too bad the weather is still lousy otherwise I'd be sitting in there. 
Today I managed to put some windows in already. The result will look so good with all the front glased with old windows. 

42 kommenttia:

 1. Tämä on jo nyt, keskeneräisenäki, niin ihana! Kunpa itsekin joskus saisin tällaisen kasvihuoneen! -N-

  VastaaPoista
 2. Kyllä tuolla kelpaa juhlia isommallakin porukalla!

  VastaaPoista
 3. Ikkunaseinä pariovineen kuulostaa täydelliseltä! Tunnelma kohdillaan jo nyt.

  VastaaPoista
 4. Kylläpä näyttää hyvälle! Kyllä tuolla kelpaa istuskella ja laittaa kasveja kasvamaan. Minä tein omaan kasvihuoneeseeni kasveille altakasteluruukut laastipaljuista (ohjeen laitoin blogiin), sielläkin kun on kanssa kivetty lattia. Toimii aika kivasti.

  VastaaPoista
 5. Oi, tosi kaunis jo nyt! Tuolla on kyllä mukava fiilistellä tai puuhailla.

  VastaaPoista
 6. Hieno, hieno, minäkin haluan tuollaisen!!! T Hanna R-M

  VastaaPoista
 7. Todella upea kasvimaja! Itse olisin ehkä pistänyt vielä vähän enemmän ikkunaseinää, mutta tämä onkin sinun eikä minun :D näen tämän jo sieluni silmin grilli-iltojen ja puutarhajuhlien näyttämönä ja tunnelmallisena syyskestien paikkana lyhtyineen, viltteineen ja ruokalautasineen. Ihanaa tunnelmaa! Ja kaiken ei tarvitse aina olla viimeisen päälle valmista etteikö sitä voisi esitellä blogissa, kiva että näytät näitä keskentekoisiakin. Niistä tulee sitä elämänmakua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu keskentekoset on mun juttu ja sitä paitsi kuka nyt jaksaa viikkotolkulla odotella valmista. Pitäähän sitä saada maistiaisia välillä että tietää mitä on tulossa :-)

   Poista
 8. onpa upea ja tunnelmallinen!
  tarviko rakennus-tai toimenpidelupaa??

  VastaaPoista
 9. On upea. Itse haaveilen samansuuntaisesta, englantilaistyylisestä kasvihuoneesta.

  VastaaPoista
 10. Tosi kivalta ja tunnelmalliselta näyttää! Itsellänikin on haaveissa tehdä samantyyppinen vanhasta puuvajasta. Sitten joskus...Kunhan vajan ensin saisi tyhjennettyä. T.Marla

  VastaaPoista
 11. Oi että! Olet tehny mun unelmasta totta! Ihanaa nähdä että se toimii ja noin komeastikin vielä ;) Vanhoilla ikkunoilla pihamökki tai kasvihuone siis (:

  VastaaPoista
 12. Mieletön! Kyllä tuolla kehtaa viettää aikaa. :)

  VastaaPoista
 13. Tämä on ihan uskomattoman upea!!! Ihana "latotunnelma", sanan positiivisessa merkityksessä :) Niin kaunista!

  VastaaPoista
 14. Aiiivan iihana! Persoonallinen tunnelmallinen pihamaja. Latomainen fiilis. Hieno on ja ite tehty. Saat olla ylpee ;)

  VastaaPoista
 15. Upea on maja...mutta tulin juuri paikallisesta hongkongista ja siellä, kuten muissakin firman liikkeissä on alessa jamie oliverin puutarhatyökalut. Aika hyvät oli valikoimat täällä jyväskylässä. Etkös sinä surkutellut ettei jamien työkaluja enää saa? Jos teilläpäin on liike niin pistäydy ihmeessä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No honkkareista niitä täältäkin metästin ja nyt olen saanut haravaa lukuunottamatta kaikki osat mitkä halusinkin :-)

   Poista
 16. On kyllä tosi ihana jo tässä vaiheessa!

  VastaaPoista
 17. Upea kasvimaja! Kelpais mullekin =)

  VastaaPoista
 18. Tosi kiva! Rakentamisen eri vaiheet ovat minusta eri hyvä juttu. Miten kiinnititte noi ikkunat paikoilleen? Olis suunnitteluasteella jotain tuonnepäin..

  VastaaPoista
 19. Aivan ihana, tunnelmallinen ja rouhea. Mulle kans, kiitos ! :)

  VastaaPoista
 20. Tää on tosi upee :) Pystyy oikein kuvitteleen istuvansa tuola suojassa kun sade ropisee peltikattoon ja tuuli käy.. Katoksessa kirja, lämmintä juomaa ja vilttejä :)

  VastaaPoista
 21. Kaksi ihanaa asiaa:
  A) tuo sentimenttaalinen,ihana ,vaikka paljon kertova,silti rauhoittava puutarhatila!!! Onnea Sinulle!
  B) Suomen kommenttimaailmassa tämä on ainutlaatuinen hetki:
  Kukaan ei valita,hauku,ole kateellinen,lyttää kohdetta tai jonkun mielipidettä!
  Kiitos tästäkin !!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. :-) Tässä blogissa ei kyllä hirveästi mitään negatiivista kommentointia ole koko historiansa aikana esiintynyt, tai en sitten vaan osaa ottaa itseeni kovinkaan helposti. :D

   Poista
 22. I wanted to let you know that we copied your shed here in the US - I live in Denver Colorado and we built a shed just like yours (but kept it open) - Thanks for the inspiration!

  http://lookingindrawers.blogspot.com/2017/10/the-shed-takes-shape.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. OMG! That's so cool. I love the open version you built. Thank you so much for letting me know this. You really made my week! <3

   Poista