keskiviikko 11. kesäkuuta 2014

Matonrepale

Löysin tämän kivan revähtäneen paloista tehdyn lehmäntaljamaton kirpputorilta pilkkahintaan. Nahka on vielä hyvässä kunnossa ja pehmeää mutta ompeleet ovat sieltä täältä irti. Ajattelin että saan tämän varmasti korjattua entiseen loistoonsa, mutta tämähän menee ihan kivasti myös näin. Kunnolla reteetä cowboy-romantiikkaa.

Riskillä taas olohuoneessa pitelen. Pikkukoirat eivät toistaiseksi ole sitä vielä noteeranneet sen kummemmin, mutta pieni pelko pissalirautuksista vielä silti on. Peijakkaat kun tykkäävät joskus mieltään osoittaa (nykyään tosi , tosi harvoin onneksi). Mutta matto on sen kokoinen että sopii vaivatta muuallekin taloudessamme. Melkein jo näkisin tämän visiitillä kasvimajassakin...

I found this partly broken cowhide rug from a fleamarket and thought immediately I could fix it. But when I got it home I kind of fell in love with it's shabby cowboy style and decided to do nothing to it yet. 
I'm keeping it on the living room floor with a little risk of either of my dogs lifting his leg over it. Let's hope they've overcome their silly habbit of ruining my rugs in the living room (they leave all the other rugs in the house alone, only the ones in the living room get occational "oppinions" on them. That's why we usually don't keep rugs in this particular room).


5 kommenttia:

 1. Voi että sie teet aivan uskomattomia löytöjä...onnea uudelle, täydelliselle hankinnalle :-) Sari

  VastaaPoista
 2. Tyylikäs matto ja kivan rauhallinen tunnelma kuvan huoneessa.

  VastaaPoista
 3. Aivan älyttömän upea matto! Kenelle saa valittaa sietämättömän hienoista kirpparilöydöistä, jotka tuntuvat majailevan aina muualla kuin oman kirpparikierrokseni varrella? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D Mä luulen että mun löytöprosentti on aika iso koska käyn kirppareilla niin usein (väh. 2krt /viikko).

   Poista