sunnuntai 25. toukokuuta 2014

Varjojen alla

Kasvimajan rakennustyöt ovat edenneet viikonlopun aikana hyvin hitaasti vaikka kaksi päivää olemme täällä töitä tehneet. Helteessä ja paahteessa ei vaan työtahti voi olla kovin kiivas ja olemmekin suurimman osan aikaa vilvotelleet ihtiämme aurinkovarjojen alla. 

Runko on kumminkin jo puoliksi pystyssä ja takaosa on laudoitettu. Katon rakenteet puuttuvat vielä kokonaan ja tila näyttääkin sen johdosta perin oudolta, mutta hyvä siitä tulee. Jahka nämä helteet tästä toviksi helpottavat pääsemme ihan tosissamme hommiin eikä tarvitse enää tuskaisina huokailla (ainakaan kovin paljoa).

The progress of the greenhouse over the weekend. It was too hot to work so we didn't get that much done. Most of the time we spent trying to keep cool under the parasols. The frame is up though. The roof is still missing but it's starting to look like I planned it.

4 kommenttia:

 1. Hyvällä mallillahan tuo jo on :) Kyllä tuo kesäinen lämpö tosiaan verottaa piha puuhastelujen tahtia,mutta on han se ollu aika nautinnollista toukokuussa.

  VastaaPoista
 2. Vau, näyttää hienolta. Ei pysty kyllä helteessä kovin nopeasti toiminaan. Vähän hommia ja juomatauko. Siinähän se päivä sitten meneekin. Hyvä kuitenkin välillä nauttiakin :)

  VastaaPoista
 3. Tuosta kasvimajasta tulee varmasti hieno. Hyvällä mallilla jo olette sen kanssa :)

  VastaaPoista
 4. Tuosta tulee varmasti upea! Odotan innolla lopputulosta! :)

  VastaaPoista