torstai 22. toukokuuta 2014

Välillä vähän kiveä

Olen sen sortin ihminen etten voi tietyissä tilainteissa sietää keskeneräisyyttä. Esimerkiksi jos olen rakentamassa jotain tykkään että ympäristön jossa rakennan tulee olla siisti. Kasvihuoneen kivijalka kun oli saatu valmiiksi piti oitis saada korjata pihan laatoitus. En olisi voinut kuvitellakaan koikkelehtivani osin puuttuvalla laatoituksella rakennuspuuhissa, ehei. 

Pihassamme on muutamaakin erilaista laattaa ja kiveä. Kun piti päättää mitä laitetaan kasvimajan lattiaan päädyin pihassamme jo olevaan isompaan laattaan, sitä kun oli aika riittävästi ja sen saattoi korvata tuolla tiiliskivilaatalla jota myös pihassamme jo entuudestaan oli. Näin ei tarvinnut ostaa kun muutama neliö yhtä lajia uutta laattaa eikä koko projekti karannut käsistä (eikä budjetista). Harmi tietty että tuo uusi laatta on tosi uuden värinen vielä. Edelliset ovat jo kauniisti "ruskeutuneet" ja maisemoituneet, mutta uudet kirkunevat ainakin tämän kesän kovin sinisävyistä harmauttaan. No onneksi silmä tottuu äkkiä.

Huomenna vihdoin puutavarakaupoille ja viikonloppuna runkohommiin. Aijai kun en malttaisi odottaa että pääsen vasaran varteen.

Before we could start building the frame of the greenhouse we needed to fix the paving on our yard. I don't like things half done while I need to build something new and the here and there missing paving would've driven me crazy. But now it's nice and pretty (and even) and I can finally start the woodwork this weekend. Yay!

2 kommenttia:

  1. Enkä minä malttaisi odottaa valmiin näkemistä...tiedän kyllä , että siitä tulee hiemo!..:)

    VastaaPoista
  2. Hienolta näyttää... :) Ihan miun maun mukkaan!

    VastaaPoista