lauantai 10. toukokuuta 2014

Home For Now

Vihdoinkin sain käsiini kirjan jota olen odottanut kuin kuuta nousevaa. Rakastan sisustuskirjoja ja olen aina salaa haavellut että joskus myös minun kotini olisi esillä sellaisessa ja nyt se toive on käynyt toteen. Siellä niitä nyt on, kovien kansien välissä kuvia minun kodistani. 

Sattuipa hassusti että siellä on myös kuva koiristamme, vaikka yleensä tällaisissa opuksissa ei asukkaita esitelläkään. Tässä tapauksessa sointuivat sisustukseen niin hyvin että kustantaja hyväksyi ötökät valmiiseen painotuotteeseen ilman muuta.

Olen nyt selaillut tuota kirjaa parin päivän ajan ja ihastellut sitä kuinka mahtavasti sointuu asumukseni noiden muiden ihanien kotien joukkoon. Ihan luontevasti sinne kuuluu. Olen myös ihastunut tuohon kirjaan ihan kirjana. Se on oikeasti tosi hyvä ja Joanna on saanut mukaan aivan mahtavia ideoita. Tykkään myös tosi paljon siitä että kirjan kaikki kodit ovat oikeita - ei stailattuja - ja asukkaidensa näköisiä koteja joissa ei juhlita suurella tilalla vaan tunnelmalla, kotoisuudella ja kekseliäisyydellä. Juuri sillä mistä minunkin mielestäni se oikea koti syntyy.


Viime kesänä ihastuttava stylisti Joanna Thornhill otti minuun yhteyttä haluten tulla kuvaamaan kotiani tekeillä olevaan kirjaansa. Kuvaukset olivat elokuussa ja kirja on julkaistu nyt ainakin Englannissa ja muutamassa muussa maassa. Suomenkielistä versiota ei ehkä ihan lähiaikoina ole luvassa, mutta toiveissa eletään että joskus sellainenkin aikaan saataisiin. Tällä hetkellä kirjaa myy mm. Amazon.

I've always dreamed of my home been portrayed in a book and finally my wish came true.
My home is one of the beautiful homes in the new book Home For Now by Joanna Thornhill.
The book is full of wonderful ideas and pictures and I'm almost overwhelmed by the fact that my home is in it.
I must also say that I love the book, not just cause my home is there. It's a really good book and I've really enjoyed reading it. I think Joanna has done a really great job and I'm sure she'll be doing more books in the future.

The book is launched in several countries (see the list here) at the moment and you can get it from Amazon

Thank you Jo for making my dream come true! xox

9 kommenttia:

 1. Sisustuskirjat ovat ihania, tapaan lainailla kirjastosta. :)

  VastaaPoista
 2. Hei Maria! En huomannut sinun koiraasi kuvassa ennen kun nyt - ihana yksityiskohta! :) Tykään tosi paljon kirjasta, just sitä että se ei näyttää stailattu, ja siellä on niin paljon hyviä ideoita. Ja on tosi hauskaa saada oma koti sisustuskirjaan ihanassa seurassa! (en ole vielä itse ehtinyt kirjoittaa kirjasta omalla blogillani, kiitos että linkitit minulle ja muille suomalaisille blogeille!)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitäähän sitä nyt kanssasisaria hehkuttaa myös, kun niin ihania olette :-)

   Poista
 3. ooh, vähänkö hienoa! onnittelut :)!

  VastaaPoista
 4. Onnea sinulle! Täytyy jostakin etsiä kirja käsiin ja lukaista se. Näyttää todella kiintoisalle!!!

  VastaaPoista
 5. Olette ansainneet paikkanne kirjassa. ONNEA!

  VastaaPoista