keskiviikko 7. toukokuuta 2014

Pihakeittiö kevätauringossa

Pönttögrilliä ei olla vieläkään päästy testaamaan. Joko syy on ollut huonossa säässä tai sitten ovat pihan muut toimet vieneet liiaksi aikaa eikä grillaaminen ole houkuttanut. Toiveissa on että viikonlopulla vihdoin saadaan tuonne jotkut läskit muhimaan ja nähdään miten se toimii. Erittäin kivasti se kyllä sopii pihan muuhun kalustukseen. On tarpeeksi omalaatuinen ja silti aika tyylikäs.

Pieni jakkarakin, jota jo Instagramissa vilauttelin, on päässyt vihdoin maaleistaan. Kova oli urakka, mutta tulipahan kaavittua. Parempi se on noin luomuna venelakka pinnassaan. On sekä käytännöllinen että kiva lisä pihan ruokailukalustoon.

We still haven't had a chance to test out our new barbecue bucket but intend to do so next weekend. Can't almost wait to do so. And also the vintage stool I gave a glimpse on my Instagram couple of weeks ago has finally lost all of it's previous paints and is now a part of our garden dinette.

9 kommenttia:

 1. Pihakeittiönne näyttää todella kivalta. Jotain tuon tapaista olen ajatellut meille mökille :).

  VastaaPoista
 2. Aivan ihana pihakeittiö! Toivottavasti pönttögrilli toimii, on se niin hieno tuunaus :)

  VastaaPoista
 3. hei! mistä olette hankkineet tuon katoksen?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos kesäkeittiötämme tarkoitat tein sen toissakesänä itse jämälaudoista :-)

   Poista
  2. Upeeta! Teitkö kyllästetystä vai käsittelemättömästä laudasta. Himoottais nikkaroida...

   Poista
  3. Osa oli valmiiksi pohjamaalattu (taustan panelit) ja osa ihan käsittelemätöntä vanhaa puutavaraa. Jätepaloja suurin osa.

   Poista
  4. Hieno on. Kun "tekee vaan" saatavilla olevista tarvikkeista, luovuus kukoistaa.

   Poista
 4. Oi, miten kiva kesäkeittiö!! Tuollaisen kun saisi mahtumaan pienelle pihalle johonkin, niin jopa olisi ilo kokkailla!

  VastaaPoista