perjantai 2. toukokuuta 2014

Yhden ajatuksen kulku

Romustelin männä kesänä tällaisen hieman ammutun näköisen vanhan rautaämpärin ajatuksella että siitä tulee pihalle hyvä kukkaruukkuteline. Pieni putsaus, puleeraus ja uutta maalia pintaan niin varmaan näyttää jo toiselle.

Ja toden totta, toiselle näyttää mutta jotenkin olin jo valmiiksi ihan kyllästynyt koko ideaan. Se on jo niin nähty ja kulunut koko ajatus. Siinä sitten kun tuota tuijottelin mieleeni pelmahti uusi idea joka vakuutti minut loistavuudellaan niin että painelin samoilta sijoiltani lähimarkettiin ostoksille.

Entäs jos tuosta pöntöstä tulisikin uusi grillijalustamme. Olen jo vuosia koittanut miettiä miten saisin tavallisen pallogrillin näyttämään jotenkin miehekkäämmältä ja eritoten pihamme muuhun tyyliin sopivammalta ja siinä se nyt on; Pönttögrilli! Aika hassun näköinen aluksi, mutta mitä enemmän tuota katson sitä vakuuttuneemmaksi tulen sen oivallisuudesta.

Vannoutuneina pallogrillaajina tämä saattaa olla unelmiemme täyttymys. Pöntössä grilli nousee juuri sopivalle korkeudelle eikä näytä enää yhtään niin hepposelta kun putkijaloin ja muovipyörin varustettuna. Vielä täytyy tämä idea ensin testata käytössä ennen kun juhlimaan alan, mutta olen melkoisen varma että se toimii ja jos ei toimi, niin pistän sen toimimaan. Sen verran omaa silmää miellyttää tämä yhdistelmä. 

Hassua miten ne ajatukset välillä kulkee, yhdestä tuleekin tyystin toinen.

I found this vintage metal bucket from a junk yard last summer with the intention to make it a flower stand for my yard. As I made it so I suddenly realized there might be something else this bucket is more suitable for. I ran to the nearest supermarket and bought a simple charcoal grill and put it on top of the bucket and voila! I have a new barbecue station at my yard. Yay!

9 kommenttia:

 1. No onhan tuo nyt aivan toista kuin se heppoinen kolmijalka! <3

  VastaaPoista
 2. Kuule Maria, tuo on niiiiin sua ( vaikka en sua tuunekaan muuten kuin ihanan blogisi kautta ). Tosi siisti! Oonkin ajalellut, että miten sen sanoisi nätisti; se huvimaja ei kyllä ollut sun näköinen :)

  VastaaPoista
 3. Hyvältä näyttää, suorastaan nerokasta!

  VastaaPoista
 4. Wau, hyvältä näyttää oikeastaan todella hyvältä. Paljon parempi noin kuin kukkatelineenä.

  VastaaPoista
 5. Siis niiiin loistava idea.... toi on hieno!

  VastaaPoista
 6. Sit vielä pallogrillin pohjaan tuhkaluukku verkolla: grilliin pääsee enemmän happea ja tuhkat on helppo tiputtaa alas pönttöön. Ja tyhjentää pönttö tarpeen vaatiessa kasvimaalle lannoitteeksi. :)

  VastaaPoista