maanantai 19. toukokuuta 2014

Tiilistä muuraten

Ei se sitten ollutkaan niin kovin vaikeaa tuo muuraaminen. Lopputuloksesta tuli oikein hieno ja melkein suora. Melkein on tässä tapauksessa yhtä hyvä kuin täydellinen sillä kasvihuoneesta ei ole tarkoituskaan tulla uuden näköinen. 
Muutamia mutkia matkallamme on tässä ollut kun auto otti ja hajosi kesken materiaalinhakureissun ja sitten ilmojen haltiat päättivät pistää niin kuuman helteen ettei millään meinaisi jaksaa, mutta kyllä tämä tästä. Tällä viikolla olisi tarkoitus rungon tuohon jo ainakin rakentua jos vain ei liian kuumia ilmoja pitele. Pihamme kun on kovin aurinkoinen koko päivän.

Käyn tuolla pihalla vähän tästä ihailemassa tuota kivijalkaamme. On se vaan tuommoinen vanha tiili niin kaunista katsella. Jos voittaisin lotossa niin verhoiluttaisin tuollaisilla vaikka koko talon.

The project greenhouse is progressing. The footing is done and it turned out even more beautiful than I ever imagined. I just love old bricks so much. 
Later this week we should be getting the frame work done, if only it's not too hot to work outside.

14 kommenttia:

 1. Oikein kivalta näyttää, meillä olis sama urakka edessä :)

  VastaaPoista
 2. Voin jo kuvitella miten hieno siitä tulee! Talosta puheenollen, olisikin muuten kiva nähdä kuva teidän talosta ulkopuolelta.

  VastaaPoista
 3. Ai että, nyt ollaan nätin äärellä. Tuo on niin kaunis jo tässä vaiheessa, saati sitten valmiina. Projektia seuraillaan!

  VastaaPoista
 4. Oi! Siitä tulee varmasti upee!! :)

  http://kotiani.blogspot.fi

  VastaaPoista
 5. Näyttää ihan täydelliseltä! Vanhoista tiilistä saa kyllä kaunista jälkeä. Mulla mies meinaa muurata pienen muurin kukkapenkin eteen. Innolla odotan mitä tuleman pitää...

  VastaaPoista
 6. Vanhat tiilet on tosi kauniita,tykkään :)

  VastaaPoista
 7. ah! Olen haaveillut ihanasta kasvihuoneesta. Nykyinen pihamme on kuitenkin liian pieni sellaiselle. Teidän kasvihuoneesta tulee varmastikin täydellinen! Innolla ihailen sen syntymistä!

  VastaaPoista
 8. Heissan. Näyttää tosi hyvältä. Oliko kasvihuoneessa maapohja? Omaa suunnitteilla, mutta kun on 4000m2 piha, niin on kauhean vaikea saada mahtumaan ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Maapohja kuvissa mutta aikomus on laittaa sinne betonilaatoista lattia.

   Poista